Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalajla

troche to głupie ale może mi ktoś doradzi?

Polecane posty

Gość lalajla

wiem że to wygląda na problem 13 latki, ale.. hmm.. przeczytajcie prosze i doradźcie.. Jakiś czas temu miałam doła. gadałam z koleżanką na gg i ona w żartach napisała żebym pogadała z jej kolegą, który jest wesoły, beztroski i zawsze jej dobrze doradza. miałam napisać że niby pomyliłam numer, tzn ona nie chciała żeby on wiedziałam że my sie znamy. Wiec napisałam że niby pomyliłam numer. Zaczeliśmy gadać i on sie okazał najfantastyczniejeszym facetem z jakim gadałam. Słuchamy tej samej muzyki, czytamy te same książki i świetnie sie rozumiemy. Nie tylko mi super doradził, pomógł itd ale przywrócił mi wiare w ludzi. Ostatnio zaproponował spotkanie no i nie wiem co mam robić. Koleżanka raczej by nie była zachwycona gdybyśmy sie spotkali, zresztą ja go okłamywałam wiele razy żeby sie nie domyślił że sie znamy. Wiem że to żałosne, no ale sama sie już pogubiłam...

Gość tak czy siak
bedzie afera i zkolezanka i z tym kolega

ja uważam ze powinnaś sie z nim spotkać i wyjaśnić mu wszystko,a moze akurat cos fajnego między wami wyjdzie:)

niby dlaczego miałaby by być afera z koleznką.... przecież to nie jest chłopak koleżanki.

Gość Celija
vanessa dobrze gogo:P to prawda:)

Gość spinka klinka
wez to na miekko, powiedz, ze widzialas kim jest, ale tak dobrze wam sie gadalo....wez go na usmiech:) prezciez nic zlego nie robisz, chyba, ze kolezanka ma jakies plany wobec niego?

nie patrz na plany kolezanki,tylko na siebie:) i najlepiej nie wyjasniej mu nic przez neta tylko sie z nim spotkaj na żywo i mu wszystko delikatnie powiedz,bedzie dobrze i walcz o swoje szczeście:) trzymam kciuki

jakby kolezanka miala jakies plany wobec niego to by Ci go nie proponowala zebys z nim pogadala, a sama by cos robila, takze spotkaj sie z nim, wyjasnij co i jak jest naprawde, a kolezanka nie ma prawa byc zazdrosna, jak nic nie robi. do dziela dziewczyno! :)

Gość Mnie to zastanawia ...
dlaczego twoja kolezanka chce ukryć przed tym facetem, że ciebie zna ? Jeżeli uwazasz, że to fajny facet to spróbuj, spotkajcie się i zobaczysz czy w realu przypadniecie sobie do gustu, jeżeli umowicie się na nastepne spotkanie i się spotkacie to uważam, że powinnaś mu powiedziec prawdę ... Z kolezanka nie rozmawiaj o spotkaniu, dopiero powiedzjej po fakcie jak powiesz mu prawdę :-D

Gość lalajla
dziękuje Wam bardzo.. chciałam dodać że koleżanka nie ma i miała wobec niego żadnych planów, podobno on wobec niej miał ale już mu przeszło. Od dawna sie do niej nie odzywał. bede mu musiała dużo wytłumaczyć- okłamałam go w wielu kwestiach :-( Właściwie nigdy nie planowałam żeby coś więcej z tego wyszło, dlatego nie mówiłam prawdy. A teraz jeśli mu wszystko wytłumacze to może sie obrazi i strace przyjaciela z którym sie świetnie gadało :-( jeszcze raz dziękuje za zrozumienie i porady!

Jeśli napisałaś, że jesteś długonogą chudą blondyną a okażesz się grubym rudym pasztetem, to lepiej nie idź na to spotkanie bo znowu będziesz miała doła a on Ci nie pomoże :D

Gość sandrulka
powinien przeczytac to forum napwno zrozumie ze ci z tym zle, ze nie zmyslalas specjalnie, ze nie taki twoj charakter tylko ze na prosbe kolezanki

Gość sandrulka
psikutas - faktycznie z ciebie PSI KUTAS

Gość lalajla
heh, w kwestii wyglądu go nie okłamałam. Ale zmyśliłam sobie gdzie sie ucze, gdzie mieszkam itd w sumie niezbyt istotne sprawy ale ja bym sie czuła oszukana po czymś takim :-(

Gość sandrulka
mylisz sie psikutasie mam 168cm wzrosu i waze 57kg. Nie chce cie obrazac ale ty też tego nie rób. Po co od razu takie glupie odzywki?

Gość Ty na prawdę ...
zachowujesz się jak małolata, rozmawiałaś trochę na gg z facetem, spotkalas się z nim i juz to jest twoj PRZYJACIEL ... Mala odpuść sobie, nie widzisz jakie gadasz banialuki, daj spokój... zachwycasz się byle portkami

Gość bebebbebe
spotkaj sie z nim i powiedz prawde :) wyjasnij czemu nie mowilas prawdy...

Gość bebebbebe
badzz nim szczera:) bedziesz miala mozliwosc czy warto kontynuowac znajomosc:)