Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a iwec...

ciaza czy nieeee

Polecane posty

Gość a iwec...

biore tabsy od ponad roku az tu nagle wczoraj w polowie opakowania dostalm okres i co wszytskie kol ze jestem wciazy bo to nie jest noromalnee okres nie jest mocny ale napewno nie sa to plamieniaa jutro ide do gienka ale nie wiem co myslecc no i czy brac dalej nastepne tabletki bo jezeli jestem w ciazy to sie boje ze moze to zaszkodzic

Gość no ludzie blagam odp...

skoro krwawisz to nie moze byc mowy o ciazy.to oznaczaloby poronienie.moim zdaniem zwyczajnie cos sie rozregulowalo mi tez sie tak zrobilo tydzien przed normalnym krwawieniem zaczelam plamic pozniej znow to samo tylko 3 dni za wczesnie a potem spoznialo ise kilka dni.bylam u lekarza i dal mi inne tabsy.teraz koncze stare i zaczynam brac nowe.nie martw sie to nic takiego.zmien tabletki i wszystko wroci do normy

boom \"skoro krwawisz to nie moze byc mowy o ciazy.to oznaczaloby poronienie\" Informuję że moja przyjaciółka zorientowała się, że jest w ciąży dopiero w 3. miesiącu. Dlatego właśnie, że w terminach miesiączki miała \"normalne\" krawienie, nie przyszło jej do głowy nawet podejrzewać.. Jak widzisz krwawienie nie musi oznaczać, ani braku ciąży, ani poroniena. do autorki Pędź do lekarza jak najszybciej. trudno w takiej sytuacji \"zawyrokować\" co się dzieje..