Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

http//www.smog.pl/wideo/2785/porod/

Polecane posty

ale się uśmiałam :) hihi ups - takie nietaktowne dzisiaj ... ;)

kobieto! więcej linków nie otwieram bo zdarzy się chyba wypadek hihi ;)

ja tak z nudów znalazłam pare fajnych filmików to niech sie posmieja troche dziewczyny se mysle ale popyt mały:)

wiesz noe - dzisiaj taki dzień, że chyba niema się czemu dziwić ... chociaż co jak co - ale nie popieram smutku w ten dzień, w ten dzień wspominamy zmarłych, uśmiechamy się wspominając dobre chwile (oczywiście do ganic rozsądku)

ja tez uwazam ze nie nalezy sie smucic przeciez umierajac zaznajemy zycia wiecznego ...............moze z usmiechem na twarzy tez nie nalezy biegac ale tak jakos mnie naszło........a w ogóle ta cała amerykanizacja i podciaganie tego swieta pod hallowen mnie irytuje straszne przeciez u nas chodzi o co innego i u nich tez po co te dynie itp.nienawidze tego czy my nic nie mozemy miec swojego?

dla mnie tradycje Amerykanów to wogóle parodia - co oni mają za historię? w sumie, sami sobie na bieżąco wymyślili ... masz rację do haloween, dodałabym jeszcze Walentynki - nie nie, no ale cóż ... nasz kraj już taki jest, podatny na niesprzyjające wpływy - szkoda, że z dobrych cech nic nie zaciągają, chociażby politycy (ale o tym nie warto debatować - temat rzeka, nie na to forum)

a walentynek to niecierpie ! KOLEJNA GŁUPOTA a przeciez my Polacy mamy takie ładne świeto NOC ŚWIETOJAŃSKA! ale nie gdzie tam przecie lepsze walentynki nie wiem co kieruje naszymi rodakami ze tak małpuja ........