Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama

praca magistreska - literatura

Polecane posty

Gość nie wiem juz sama

czy ustawy tez sie zaliczaja do literatury?

Gość nie wiem juz sama
Wiem natomiast, że uprawianie seksu oralnego z lemurem z wrocławskiego ZOO otwiera przede mną nowe perspektywy. Dopiero po wylizaniu odbytu lemurowi Catta osiągnęłam nirwanę, potrzebną do napisania pracy magisterskiej.

Gość moimm zdaniemm
mozna dokonac lingwistycznej analizy ustaw , jasne.. ale wtedy by trzeba bylo raczej zmienic promotora .... I pisac prace z ustaw u kogos z jezykoznawstwa... Pozdrawiam:) studentka filologii polskiej:)

Gość moimm zdaniemm
no chyba ,ze jestes zapisana do kogos, kto sie zajmuje jezykiem..:):):) prace magiosterska przeciez mozna pisac wze wszytskiego.. nawet z tekstow reklamowych, a to tez nie jest literatura:)

Gość nie wiem juz sama
ja pisze z eknomii prace i mam miec iles tam pozycji literatury i baba powiedzila mi znaczy promotorka ze zaliczaja sie do literatury tylko ksiazki i czasopisma a ustawy nie czy to mozliwe?

Gość nie wiem juz sama
Jestem trochę rozkojarzona, bo właśnie masturbowałam się dwutygodniową skarpetą mojego młodszego brata :O

Gość nie wiem juz sama
dzis dzien wolny i dzieci sie nudza -jak widac pozyzej :O

Gość nie wiem juz sama
W nabożnym skupieniu i z absolutnym, bezgranicznym przekonaniem o słuszności swego postępowania, wkładam swą mosznę w torbę foliową z Biedronki, umocowuję gumką recepturką i wybiegam na patio domu spokojnej starości w Radziejowicach, wyobrażając sobie że jestem północnokoreańską rakietą balistyczną :classic_cool:

Gość nie wiem juz sama
moze ktos mi odpowiedziec?

Gość nie wiem nie wnikam
tak na pewno sie daje, +ksiązki+czasopisma+ strony internetowe (z datą wejścia na te strony) itp:):) Powodzenia

Gość jaktotak*
Ja też pisałam pracę mgr z ekonomii i miałam sporo ustaw. Mi promotor kazał zrobić to w ten sposób, że najpierw wymieniłam literaturę (książki i czasopisma), potem oddzielnie ustawy - zatytułowane jako "Wykaz aktów prawnych", no i na końcu źródła internetowe.