Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

DZIWNY BÓL JAJNIKA

Polecane posty

Gość prosze o rade

od dwóch miesięcy biorę cerazette, nie miałam okresu ani plamień, więc pomyślałam sobie że pewnie owulacja została całkiem zatrzymana. Dokuczały mi jedynie bóle lewego jajnika, bo mam na nim torbiela, znaczy nie wiem czy sie już wchłonął, pękł czy co tam bo dopiero we wtorek idę na badanie, bo do tej pory się leczyłam. No i dwa dni temu dostałam chyba okresu. Wygląda to jak śluz oblany krwią(śluz jest jasny, a na nim widać krew), i tak krwawie dwa dni, dość intensywnie, do tego bardzo boli mnie owy lewy jajnik.Co to może być?

cos niedobrego dzieje sie z twoim jajnikiem! Bol plus sluz z krwia! bardzo niedobrze. Chyba torbiel daje o sobie znac. Jesli masz możliwosc, to nie czekaj z wizytą. Lekarz bedzie wiedzial, co robic

Gość prosze o rade
ale nie mam możliwości pójść wcześniej, co robić do tego czzasu?:(:(

kurka wodna, jesli mozesz, to idz do innego lekarza jak najpredzej, jesli nie masz takiej mozliwosci, to musisz czekac. wIEM, ze to moze nie jest zbyt medyczna rada, ale jesli bole sa dotkliwe, to wez tabletke przeciwbolowa - najlepiej o dzialaniu rozkurczowym i zrob sobie cieply oklad. Mala butelka z goraca woda owinieta w recznik lub termofor. Jest tez taka mozliwosc, że moze przeziębilas sobie lub przewialas tamte czesci ciala.

Gość prosze o rade
nie wiem czy jest czy nie bo od 1.5 tygodnia siedze w domu gdyż mam zapalenie płuc, i dlatego nie mam możliwości wcześniej wyjść do ginekologa. Bóle nie są bardzo dotkliwe, tylko nie dają o sobie zapomnieć, bo cały czas coś tam czuje( tak jak wtedy gdy wykryli u mnie torbiela)ale co sie mogło stać? mógł on pęknąć i stąd krew i bóle?

mozliwe..., choc nie wiem na pewno... wygrzej sobie ten bok... a moze przez chorobe...