Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania aaa

sex po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość ania aaa

mam takie pytanko i prosze tylko o powazne odpowiedzi.zawsze mialam regularny okres i wzielam 1 opakowanie tabletek anty, jednak rozstalam sie z chlopakiem i je odstawilam. w tej chwili jestem juz 15dzien bez tabletek, wliczajac w to czas,w ktorym mialam krawawienie.jutro bardzo chce sie kochac z chlopakiem do ktorego wrocilam i mam w zwiazku z tym pytanie jak to jest po odstawieniu tabletek czy okres powinien byc regularny czy raczej niekoniecznie?i czy owulacja powinna nastapic ok.14dni cyklu jak zawsze ma to miejsca czy moze tabletki powoduja,ze nastepuje wczesniej,albo co gorsza pozniej??

Gość ja po 5 latach brania
dostalam pierwszy okres po ponad 50 dnach,nie biore juz 4 miesiace i zawsze dostaje okres nieregularnie ale po 35-45 dniach,dodam,ze kocham sie z chlopakiem bez zabezpeczenia caly czas i nic:)

Gość ja po 5 latach brania
zapomnialam dopisac ze w zwiazku z tym ze uprawiamy seks kiedy sie da i nie wazne ktorego dnia cyklu i w ciazy nie jestesmy,podejrzewam,ze mam cykle bezowulacyjne,lub po prostu szczescie(no chyba ze nie mozemy miec dzieci),ale moja kolezanka 2 tyg po odstawieniu zaszla w ciaze i dzis ma 6 tyg malenstwo:)czyli roznie moze byc:)

Gość olka2345
Hej! Mam do Was bardzo ważne pytanie..chce odstawić tabletki na 2 miesiace, moj facet wyjezdza i nie ma sensu,zebym sie nimi faszerowała przez ten czas. Dzisiaj powinnam wziac 3 tabletke i zastanawiam sie czy moge juz jej nie wziac. Wiem,ze powinno sie dokonczyc listek jesli chce sie odstawic,ale wogole niepotrzebnie zaczynalam to opakowanie. JAk myslicie? sprobowac?za te dwa,albo trzy miesiace moglabym zaczac w czwartym dniu okresu wlasnie od tej czwartej tabletki...pomocyyy!!!