Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

ile czasu idzie przelew??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

witam,czy mozecie mi odpowiedziec na pytanko ile czasu mniej wiecej idzie przelew??chodzi mi o allegro pieniadze wplacilam wczoraj wieczorem czy doczekam sie przesylki do soboty??zastanawiam sie kiedy dojdzie ten przelew...mozecie mi pomoc??pozdrawiam

Gość belzebub wspaniały
około tygodnia :P

Gość to zależy dokąd
ten przelew idzie... i czy daleko ma.

Gość bardzo szybko
jeśli ze swojego banku wyślesz przelew elektronicznie rano do mniej więcej 12 to będzie na koncie u odbiorcy po południu tego samego dnia, jeśli wyslesz po południu , wtedy bank odbiorcy zaksięguje go następnego dnia do godziny 12

Gość pytajacaaaaa
pytam powaznie i prosze o powazne odpowiedzi..czy znajdzie sie tu ktos normalny kto moze mi odp na to pytanie??

Gość pytajacaaaaa
dziekuje bardzo za odp:)

Gość bardzo szybko
weż pod uwagę też dzień wolny. wg mnie jeśli wysłałaś przelew wczoraj wieczorem to realnie bank do odbiorcy wyśle go dopiero we czwartek rano , to oznacza że po południu we czwartek odbiorca będzie go miał na koncie

Gość pytajacaaaaa
no wlasnie....kurcze czy dzisiejsze swieto ma wplyw na czas dojscia przelewu??jesli tak to paczka priorytetowa powinna dojsc w 2 dni do soboty??....

Gość aleale
Poczta nie zawsze dostarcza paczki w soboty.

Gość hihihihahaha
jeśli wpłacasz na poczcie to dociera do odbiorcy po 3 dniach przeważnie...a i weż pod uwage ze dzis poczta nie robiła! a jak robisz przelew przez internet to nawet tego samego dnia ale to zalezy od godziny tez...

Gość hihihihahaha
nie licz na to ze dostaniesz juz w sobote przesyłke!!niestety ale takie są realia-sama wiem bo tez kupuje na allegro!

Gość pytajacaaaaa
caly czas mam na mysli przelew wykonany przez internet..zalezy mi na dojsciu przesylki do soboty stad moje pytanie....

Gość hihihihahaha
napisz do sprzedającego i zapytaj kiedy wysle paczke,jak jutro to moze dojdzie,zalezy tez jak daleko mieszka od ciebie...

Gość pytajacaaaaa
a jednak licze na to bo zdarzaly mi sie blyskawiczne przesylki,tylko w tej chwili zastanawia mnie kwestia tego ile trwa dojscie

Gość pytajacaaaaa
a jednak licze na to bo zdarzaly mi sie blyskawiczne przesylki,tylko w tej chwili zastanawia mnie kwestia tego ile trwa dojscie przelewu

elixirem powinien byc nastepnego dnia, choc zalezy to od transmisji, od godziny w jakiej robilas przelew oraz kiedy przelew zaksieguja, a niektore banki lubia przetrzymac pieniazki

Gość gość
czy mozliwe ze ktos w srode rano mi wyslal przelew i jeszcze go nie ma ?

Gość gość
jedyna możliwość w tym przypadku, że przelewu nie było wcale. Bo w każdym banku najpóźniej następnego dnia, a w ramach tego samego banku natychmiast

W przypadku, kiedy chcemy przelać pieniądze błyskawicznie, najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z systemu Express Elixir. To system przelewów natychmiastowych, pozwalający na realizację przelewów międzybankowych w czasie liczonym w sekundach. Tutaj znajdziesz informacje dotyczące dostępności Express Elixir w poszczególnych bankach - http://www.expresselixir.pl/tabela-dostepnosci/