Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol 32 Wałbrzych

Żona wyjechała 2 lata temu zagranice.

Polecane posty

Gość Karol 32 Wałbrzych

Wyjechała żeby nam było lepiej. Mieliśmy plany na przyszłość. Chcemy zbudować dom i mieć dzieci. Ja mam niezłą prace i dobre zarobki. Ona za granicą zarabiała jeszcze lepiej. Zgromadziliśmy sumę, która pozwala nam spełnić nasze mażenia. Teraz ona chce wrócić na stałe do Polski. Dodam że jak była zagranicą przyjeźdzała co 3 miesiące na tydzień. Wtedy dało się łatwo zataić wszystko przed nią. Ale teraz będzie trudno. Trochę się u mnie namieszało, ale dalej chce z nią być. Nie wiem jak będzie. Popełniłem pare błędów jak ona wyjechała. Czułem się samotny jak jej nie było. Związałem się z koleżanką, która znała moją sytuacje. Koleżnka niedawno urodziła 2 moje dziecko. To troche kąplikuje sprawe ale wiem że dalej chce być z moją żona. Jesteśmy od pięciu lat małżeństwem. Nie wiem jak to będzie, pewnie się dowie bo jak wróci ciężko będzie to ukryć. Mam nadzieje że się strasznie na mnie nie rozgniewa. Nie chce stacić tych kilku lat razem i moich kilkulenich oszczędności na naszą przyszłość. Zastanawiam się czy sam jej powiedzieć, czy czekać. A jeśli miałbym sam powiedzieć to jak to zrobić najdeliktaniej. Żeby się nie przeraziła i zrozumiała? Chce jej uświadomić że liczy się tylko ona i zrezydnuje ze wszystkiego co było wcześniej - dla niej. Kocham ją bardzo.

Gość prowokacja............
:D

no tak drugie dziecko aco tam!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy piszesz powaznie czy sobie robisz jaja???ha ha

Gość komu chce sie takie
glupoty wymyslac i pisac? nuda panie 💤

Gość hehehe P
"i moich kilkulenich oszczędności na naszą przyszłość" :P

Gość Wrom
To musi być prowokacja, nikt nie może być do tego stopnia ograniczony aby mając 2 dzieci z inną kobietą nadal planować normalny związek z żoną, z którą nie ma w ogóle dzieci. A oszczędności chyba każdy trzyma na swoim osobnym koncie, zwłaszcza przy tak długim rozstaniu (wiele rzeczy może się w tym czasie wydarzyć).

Gość Dobra Pani
gratuluje koles! prawdziwy maczo z ciebie

Gość luzik facet luzik
twoja dwójka dzieci i trójka żony ze związku z murzynem, to już rodzinka wielodzietna i duże zasiłki skasujecie :)

Gość hahahahahahaha
najlepsze jest to pytanie na koncu: jak jej powiedzieciec delikatnie,zeby sie nie przeraziła i zrozumiała!!!!!!!!!!!!!!zaraz padne,juz widze jak jej o tym mówisz!!!!!!palant i juz!!!!!!!!!!!!!!

Pierwszy raz tu ktoś mnie wkurzył tak na prawdę: Całkiem ci odbiło, masz dwoje dzieci z \"koleżanką\" przez dwa lat z nią byłeś a teraz hop do żony chcesz wrócić, a dzieci, ta \"koleżanka\"???? Na głowę upadłeś?? Biedny, samotny facet, hahaha wiesz ile par się tak rozstaje i muszą żyć, i wcale nie układają sobie tak na \"chwilę\" życia. O czym myślałeś jak rodziło się Twoje drugie dziecko. przecież masz już rodzinę! chcąc nie chcąc. A żona, pewnie Ci tego nie wybaczy, ja w każdym razie nie chciałabym być z kimś,kto mnie tak potraktował. łatwo tak sobie \"na chwilę\" ułożyć życię. Kog kochasz? a może Ci forsy żal, co???? Fajnie tak, żona zapracuje, by było łatwiej a Ty masz tylko oszczędności i 2 dzieci z inną kobietą, No nieźle ładny praezent dla ukochanej żony, Pogratulować!!!!

Gość Zaproponuj zonie
zamieszkanie razem ze wszystkimi dziecmi, dwie kobietki. Zobacz co ona na to odpowie:P

\"mam nadzieję, że się strasznie na mnie nie rozgniewa\" uśmiać się można A Ty jakbyś na dwa lata wyjechał by Wam było lepiej, zarobić, a po powrocie żona by Ci powiedziała, że ma 2 dzieci z kolega bo jej było ciężko tak samej (wiadomo, dzieci-pewnie wpadka), to rozgniewał byś się czy był szczęśliwy??????? pomyśl co ty piszesz????? całkiem Cię pogieło???

Gość sylwiak99
słów mi brak , ale znam kilku takich typków ,żony zacharowują się za granicą aby było lżej , albo żeby zrealizować wspólne cele, a oni okazują się zwykłymi gnojami , bo precież byli tacy samotni.....