Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help...

GDZIE JEST TAKI ŁUK W POZNANIU?

Polecane posty

Gość help...

Mam do Państwa pytanie. Usiłuję zdać egzamin na prawo jazdy. Moim problemem jest niestety łuk. To znaczy, gdy ćwiczyłam go podczas jazd, nie miałam żadnych problemów, wszystko wychodzilo mi bezbłędnie od pierwszej jazdy. A na egzaminie - klapa totalna... :-( W szkołach jazdy spotkałam się tylko z łukami składającymi się z jednego toru jazdy. Z lewej strony miałam zawsze krawężnik i to mnie chyba jakoś mobilizowalo :-) Natomiast w ośrodku egzaminacyjnym są 4 łuki obok siebie. Moje pytanie brzmi, czy znają Państwo gdzieś w Poznaniu lub okolicach plac do ćwiczeń, gdzie jest więcej niż 1 tor obok siebie w łuku? Będę bardzo wdzięczna!!!

Gość help...
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllppppppppppppppp ! :-)

Gość hmm...........................
nie wiem do czego ci te łuki, ale chyba każde rondo składa się z łuków :-)

Gość help...
hmmm - owszem :-) ale ten manewr na egzaminie polega na jeździe łukiem do przodu i do tyłu (i przy jeździe do tyłu ja wyjeżdżam za linię :-( ), a jakbym wjechała na rondo i zaczęła tak jeździć w przód i w tył......... :-) :-) :-)

Gość help...
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp

Gość help...
proszę, nie mogę tego nigdzie znaleźć

Gość No co za leń
Nie wiem czy to to co Cie interesuje ale .......Koło MALTY (ul. Baraniaka) jest parking na którym jest kilka łuków, garaże przodem tyłem itp. Jest to na parkingu płatnym i chyba jak ktoś prowadzi nauke jazdy to wynajmuje ten plac. Jak podjedziesz tam to parkingowy na pewno pozwoli Ci poćwiczyć - swoim samochodem rzecz jasna;) powodzenia

Gość help...
no co za leń - dziękuję Ci serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z nieba mi spadasz!!! :-) jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć, daj znać! pozdrawiam!

Gość Chyba głupi
Umów sie ze mną na kawe:):)

Gość help...
jeśli jesteś tą samą osobą co "no co za leń" to już lecę! dla Ciebie wszystko! :-)

Gość Chyba głupi
Tak ta sama ale zmieniam nick bo podszywacze grasują na forum:):)

Gość help...
skąd ja to znam... też co chwilę zmieniam :-) w ogóle dziwne to forum... gdyby nie mili ludzie, jak Ty i parę innych, to bym stąd wiała :-(

Gość Chyba głupi
hehe dziękuje. jak napisze zaraz kilka wulgaryzmów do Ciebie to sie nie zdziw - pewnie trafi sie jakiś podszywacz:)

Gość Chyba głupi
Kiedy będą próby - przyjde popatrzeć?? :):)

Gość help...
no jak ja napiszę coś w stylu że zdałam prawko tylko dlatego, że zrobiłam loda egzaminatorowi - to też nie będę ja!!!!!! :-)

Gość Chyba głupi
hehe - takie sa minusiki tego forum z pomarańczowym nickiem:)

Gość help...
no teraz po 3 oblanym egzaminie muszę wykupić 5 dodatkowych jazd... jutro mam ostatnią... myślałam żeby pojechać na ten parking i poćwiczyć, tylko potrzebuję kogoś z samochodem, najlepiej faceta, który będzie mnie krótko trzymał i uspokajał moje ewentualne histerie :-) :-) :-) a poważnie to zapytam jutro instruktora, czy możemy się tam przejechać koło Malty

Gość Chyba głupi
Jadąc od śródki to po prawej stronie! Nie wiem czy to o to Ci chodzi ale jest tam kilka łuków. Hmm za faceta z samochodem to Ci nie mogę robić bo - żona sie nie zgodzi:););)

Gość help...
chodzi mi o takie jakby cztery (albo chociaż dwa) równoległe łuki, żeby mój łuk był ogrodzony tylko białymi liniami na ziemi i pachołkami, a nie że jest jeden łuk, z czego po lewej ma krawężnik i jest bardzo prosty, no bo na krawężnik ciężko wjechać..... jutro się przejadę tam, jeszcze raz Tobie dziękuję!!!!!! nie bój się, nie zamierzam łapać tutaj facetów :-)

Gość Chyba głupi
Na pewno sa tam łuki tylko wyznaczone liniami i pachołkami. Nie pamietam dokładnie czy równoległe ale wiem że kilka ich tam jest. Osobiście odradzam łapanie tu facetów - bo kiepsko trafisz. Nie ma tu zbytnio inteligentnych facetów - nie obrażając tych inteligentnych!!! ACH CO ZA CAŁKOWITY BRAK SOLIDARNOŚCI PLEMNIKÓW!!;)

Gość help...
żadnego łapania facetów, ani tu ani nigdzie...... brrrrrrr...... nie nadaję się do współżycia (bez skojarzeń proszę :-) ) z tymi stworzeniami....... bez urazy :-)

Gość Chyba głupi
Nadajesz sie nadajesz tylko musisz trafić na to jedyne "stworzenie" :):):)

Gość help...
oj ja już chyba za stara jestem...... lecę spać, jeszcze raz dziękuję Tobie za radę i przemiłą rozmowę!!!!! :-)

Gość Chyba głupi
Dobranoc:)