Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Moje imię i nazwisko. Grób młodego 19lat chłopaka z lipca tego roku.

Polecane posty

Nie mam jakiegoś popularnego nazwiska. Dziś Wszystkich Świętych przed grobem stała rodzina. Autentycznie aż mnie zamurowało. Wyjełem dowód i podszedłem I coś niesamowitego rozmowa z obcymi ludżmi tak bliska że w innym dniu i w innym miejscu aż nie normalna. Była to latem dość głośna śmierć w mediach ale personaliów nie podawali. Wiecie co jutro pojadę tam już na spokojnie. I będę jeździł.

Gość allaliho
A jak zmarł?Co mu się przydażyło?

Gość CHyba głupi
Przepraszam ale nie rozumiem tego co napisałeś!! Możesz prościej??

Gość tez nic nie rozumiem
napisz troche jasniej.

Gość gdzie bedziesz jezdził
nie rozumiem.

Gość hihihihahaha
no zobaczył grób chłopaka który nazywał sie tak samo jak on...czego nie czaicie??:o

Gość allaliho
Ponawiam pytanko:Co mu się stało że musiał umrzeć?Jeśli juz napisaleś A to napisz i B

Gość ale to sie przeciez zdarza
poszukaj w ksiazkach telefonicznych - tez pewno znajdzisz kogos takiego.

Gość Chyba głupi
Jeśli dobrze rozumie to znalazłeś grób osoby o takim samym nazwisku i imieniu!!!!! Ale co z tego ja jak w swoim mieście pójde na cmentarz to znajde kilka takich grobów pomimo że moje nazwisko jest popularne tylko w tym mieście a nie jakiś tam NOWAK czy KOWALSKI ( bez obrazy):)

Gość Chyba głupi
Na najmądrzejszego to mi autor tego topiku nie wygląda!

ja tez widziałąm wczoraj grób o imieniu i nazwisku takim samym jak moje,,,, zastanawiałam kim ta osoba była , jak zmarła...

Gość Chyba głupi
tak pozastanawiaj sie jeszcze głębiej! A jak sie już zastanowisz to poszukaj tej rodziny i zastąp im zmarłą osobe. Albo wpadaj na kawe na święta!!! Chore to jest

Gość Chyba głupi
Taka ciekawostka - zobaczcie ile jest takich nazwisk jak Wy macie. Imion nie ma za dużo więc jak jakiegoś nazwiska jest kilka tyś to na pewno się imie powtórzy kilka razy http://www.herby.com.pl/herby/

Gość do chyba głupi
a ty taki mądry co? po pierwsze pisze się "rozumiem" a nie "rozumie" a po drugie po wklejeniu linka daje się spację

no tak sie składa ze moje nazwisko jest bardzo zadkie , poprostu kazdy by sie zastanawiam chociaz przez momemnt czy to moze jakas rodzina itp to chyba normalne... nie mówie tu o wpiepszaniu sie do rodziny ani checi poznawania ich ale zastanawianie sie kim ta osoba była to chyba nie grzech

Gość bhfbhg
oj,na zadume chlopaka dzis wzielo... co Wy tacy dziwnie jestescie?:o mnie sama by zamurowalo.tylko,ze ja nie mialabym odwagi podejsc..

Gość Chyba głupi
literówek sie nie czepiajmy bo zawalimy forum! http://www.herby.com.pl/herby/ czy to jest normalne - zaczepiać ludzi bo mieli rodzine/ znajomych o takim samym imieniu i nazwisku?? Tymbardziej w dzień w którym boleją nad swoją stratą!!!!!

Przeczytajcie co napisałem . Tam są wszystkie odpowiedzi. No prawie. Utonoł w morzu. Silny wysportowany...Na grobie jest zdjęcie. Luzak, bląd włoski i coś takiego w oczach...19 lat.Ja po czterdziestce.Wiecie co. Nie wiem. Obcy chłopak ale jeśli tylko byłoby to możliwe to bym się z nim zamienił. Wszystko to jakieś dziwne. Na tym cmentarzu leżą dziadkowie ze strony mamy (inne nazwisko) w życiu nie spodziwałem się tam spotkać swojego nazwiska. I jeszcze imiennik. I ten wiek. I ta twarz. I rejon cmentarza.

Gość Chyba głupi
jesteś bardzo sentymentalną osobą - ale chyba aż do przesady. Musiałeś mieć ciężkie dzieciństwo albo życie skoro to tak Tobą wstrząsneło. Zapytaj psychologa co z tym zrobić ale o ile mi widomo skoro chcesz sie z nim zamienić to masz coś ciężkiego na sumieniu i chcesz poświęcić teraz swoje życie żeby się odkupić!! To czysta teoria oczywiście!!

Mój młodszy syn jutro kończy 19 lat. To nie jest wiek na umieranie.Wciąż widzę twarz tego chłopaka . Powina być w prasie, mediach a nie na nagrobku.Cóż kijem Wisły nie zawrócę...

Gość reeeene
Fredie, pewnie juz cie tu nie ma i nie będzie, ale powiem krótko. Jestes zarąbisty. Wiem, o czym mówisz, wiem, jakiego typu wrażliwośc sobą reprezentujesz. Szacuneczek. I to duży. Pa.

Gość a co mi tam 34
ja tez coś jeszcze dodam - KIJ CI W OKO!!!!!!!!!!!!!

Gość bhfbhg
kude!pojawil sie raz na milion lat wrazliwy czlowiek a tu od razu go linczuja! a pozniej sie dziwia,ze "klasa nie zareagowala jak niewinna meczyli". fredi-nie dla Ciebie dzisiejszy swiat...

To tylko zbieg okoliczności, nie zatruwaj się tym :)