Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klemens FPS

czy WYMIAR meskiego organu jest dla kobiet NAPRAWDE wazny...

Polecane posty

Gość nie mam mózgu a myślę
cohed zgadzam się.Jakby mnie jakaś próbowała szufladkować podług długości to bym ją rzucił w diabły.Czy ja to mój kutas?Poza tym co tu mówić, duży nie jest fajny o tyle,że są ograniczenia.

Gość ehhh tak wazne co jest
miedzy partnerami, fajnie jak ten facet ma jeszcze sie czym pochwalic :P Ja nie wiem czy uwazacie, ze duzy rozmiar nie moze isc w parze z fajnym charakterem ?? to tak jakby powiedziec ze inteligencja nie idzie w parze w ladna buzią i figurą - tym samy to wy drodzy "moralisci" pokazujecioe swoje ograniczenie umysłowe :O

Gość polinijka
od głowki do nasady, jestem odrobinke przerazona mimo ze zawsze jestem bardzo wilgotna

Gość pichunter.com
"ehhh tak wazne co jest" - masz racje, to sie nie wyklucza. Ale gdyby bylo do wyboru - duzy penis ALBO fajny charakter to co bys wybrala?

do coheed kochałam mojego eks faceta który nie mial tam za duzo. seks był miły , radzilismy sobie ale... Moj mąż nie jest jakims olbrzymem , wstydzic sie tez nie musi, jest jednak sporo wiekszy od tego eks o którym piszę wyzej. Wiem co mówie , wiem z którym bylo a raczej jest mi lepiej. Miłośc miłoscią ale sądze ze WIĘKSZOSC panów woli czy bedzie im przyjemniej w ciasnej cipce niż takiej rozciagnietej kilkoma porodami chocby nie wiem jak by sie ta drugą mocno kochało.

Gość ehhh tak wazne co jest
heh charakter raczej szybciej poznam niz rozmiar fiuta .... nie mam tez w zwyczaju zdradzac parterów wiec bedac z tym jednym ciezko sie dowiedziec czy koles "obok" akurat z podłym charakterem ma fita duzego :O

Gość ahahagggfr
Facet, sprawa jest prosta, wielbicielki wielkich sa rozciągniete jak guma od starych majtek i wielkie jak studnia. Ale są też kobitki ciasne. I takie nie tylko wolą mniejszych, ale po prostu mogą tylko z mniejszymi, bo duży sprawia ból i tyle. Tyle że te panie z natury są zwykle nieco bardziej wstydliwe i mniej hałaślwie od wielbicielek "dużych", więc słabiej słychać ich głos. Ale są. Istnieją. Fakt, że trudno o to pytać na początku. W sumie szkoda.

Gość guccio____
ahahagggfr - chyba masz racje. W koncu pochwa kobiety ma cos okolo 12cm. wiec fiut o dlugosci 12cm powinien starczyc. A jak dziewka ma cipola wiekszego, to potrzebuje wiekszego kaktusa :P

Gość ahahagggfr
Żeby było jasne - jestem kobietą. Więc naprawdę wiem, o czym mówię. Ten organ jest rozciągalny. Po porodzie na przykład. Ale nie tylko. Nie sądzę, że wpływa na to tak bardzo ilość konstaktów seksualnych, co głównie wczesność ich rozpoczęścia - to mój wniosek po rozmach z koleżankami. W każdym razie tak to już jest - jedna mają tam przestrzenie jak komnaty, a drugie są ciasne tak, że wejście (niedelikatne) boli.

Gość jot23
ja nie mierzylelm ale moj ma problem ze spodenkami iuwielbia duzy luz !!!!

Gość guccio____
ahahagggfr - moze ilosc nie kontaktow nie ma wplywu, ale jak panienka ma najpierw faceta z maczuga, a pozniej kogos z bardziej normalnym rozmiarem, to jednak luz bedzie, bo cipka bedzie rozciagnieta. chyba, moze sie myle :o

Gość jot23
ahahagggf- a czymze jest studnia bez wody?

Gość tuz to zdziwiam sie
zgłupiałam , mam 2 facetow i jak sie kocham z tym ktory ma mniejszego to boli mnie przy "wejsciu" a jak jestem z tym ktory ma wiekszego to nie (moze dlatego ze sie tak podniecam i jestem mokra:O ) i on mi mowi ze jestm ciasna a mi sie wcale tak nie wydaje

Gość tuz to zdziwiam sie
...a jak sie kocham z tym ktory ma cztery lapy, ogon i rozowa szmine w futerale, to wszystko jest w pozio tylko niefajnie jak po deszczu, bo futerko mu pachnie mokrym psem :o

Gość jot23
to widok tak robi duzy moze wiecej

Gość tuz to zdziwiam sie
podszywaczu/o zazdroscisz ze ja mam 2 a ty nikogo ,biedactwo:(

Gość jot23
mozna nabawic sie pchel a pozniej to tylko Azotox

miauczydełko..czy mam ci współczuć?........jest tyle uczuć obcych Ci chyba........ nie zawsze szkiełko i oko.................

mężatka5489 jakżeś uboga.................

nie chodzi o wielkość tylko o sposób traktowania naszych obecnych, przyszłych i przeszłych........ co jest miara człowieka/?? ilość tkanki łącznej????

coheed pocieszaj się dalej i wierz w swoej bajki o miłosci ja lubie i według mnie milej jest z facetem który ma co włożyc . jak sie kocha takiego co ma mniej to sie go nie zostawia z takiego powodu.Mozna sobie jednak szczerze powiedziec ze milej jest jakby miał wiecej.proste. wy lubiecie duze piersi choc czesto macie parterki które takowych nie posiadaja co nie oznacza ze nie lubicie duzych.

Gość gucio007
a najlepszy to organ ZOMO , to co w futerale ....