Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowe kozaczki

nie dopinajacy sie zamek w kozakach

Polecane posty

Gość poszukajcie
w Deichmanie. Ja też mam grubszą łydkę i nigdzie nie mogłam dopiąc kozaków. A tam bez problemu zapinałam wszystkie buty do samej góry. Ceny też mają zróznicowane od 115 zł do 300. Te za 300 to już napradę bardzo ładne skórzanne buty na porządnej podeszwie. Wiem , że dużo osób mówi , że w Deichmanie to sam syf, ale ja mam zupełnie inne zdanie. Mam świetne sandałki kupione u nich chyba z 7 lat temu i do dzisiaj wyglądają super i nawet nie widać, że są zniszczone noszeniem. Kozaczki też u nich teraz kupiłam, przeceniopne ze 179 zł na 79 zł, bo po pierwsze to była ostatnia para i model z zeszłego sezonu. Pod koniec listopada mam zamiar kupić sobie jeszcze porządne oficerki, takie za 300 zl.

Gość Palita
Ja miałam to samo, zaniosłam buty do cholewkarza ( nie szewca!) który mi je jakoś tam rozciągnął i teraz są w sam raz. Niestety to zawód wymierający.

Gość 54 kg 163 cm wzrostu
mam chudnąć? nie uważam, że mi to potrzebne, i że kozaki zaczną się dopinać.:o

ja mam lydke 33cm i masakra, wszystko lata, wyglada okropnie. na szczescie na allegro znalazlam kogos kto sprzedaje takie kozaki.

Gość ja nosze buty 37 a w
niektórych przypadkach nawet 38 i mam 34 cm w łydce i wszystkie buty są dobre a niektóre nawet ledwo sie dopinają, takze nie wiem, co to za problem. I uważam, że zawsze lepiej jak odstają niż jak ma się takie ściśnięte balony:o

Gość dziewczyny ale macie problemy
na prawde tak trudno u was znalezc wiazane kozaki? u mnie(wroclaw) jest tego sporo i niktore na prawde bardzo ladne, zarowno elegnackie jak i sportowe

Gość katorkola
moim kompleksem sa lydki:( jestem szczupla a te lydki okropienstwo no i nie moge sie dopiac w buty robione we wloszech a takich u nach ostatnio najwiecej mam 38 w lydce ... a mam 163 wzrostu i waze 59 kilo i to wyglada okropnie ale na szczescie w niemczech nie mam zadnych kompleksow tam buty w kazdym sklepie wisza mi w lydkach :D

Gość zimowe kozaczki
no jakos w Poznaniu trudno znaleźć wiązane eleganckie zimowe kozaczki, kupiłam wiazane ale sportowe no ale do spodnicy ich nie da sie założyć

Gość skwarka2
Ja rówież mam ten problem-szerokie łydki. ciężko jest kupić dopasowane kozaczki :( ale udało mi się. Facet ze sklepu pokazał mi takie, że trzeba je nieco rozciągnąć ale nie u samej góry tylko od dołu :) i jest gites :P :)