Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogjeeeee

Pomóżcie wybrać pierścionek!

Polecane posty

Gość krima
---> a taki naprzyklad---> sliczny ten piersionek! na serio..patrze na wszystki, patrze..ale ten to mi sie podoba najbardziej. tyle ze ja marze o bialym zlocie..ale to rzecz gustu. tuchodiz o wzor..jkest cudowny.

Gość takimi pierścionkami
to by można twarz komuś zmasakrować dokumentnie jakby się z kimś pobiło. Gratuluję gustu:-D

Gość przeciez to są powiększenia
:o Poza tym biżuteria jest piękna i dobrej klasy. Sory, ale ja bym kaspla od Tymbarku na palcu do końca życia nosić nie chciała...:o

Gość niby to są powiększenia
ale powiem wam że jak się zaręczałam i mój chłopak bardzo chciał żebym sobie wybrała pierścionek to zaczęłam właśnie przymierzać takie z odstającymi oczkami i jak spojżałam pod kątem na rękę to odstawały cholernie niektóre. A nie powiem żebym mierzyła tandetę bo były z brylancikami i ogólnie śliczniutkie....no właśnie oprócz tego że mało praktyczne. Ostatecznie wybrałam z wbudowanym oczkiem i aż mi ulżyło:-) Praktycznie nigdy go nie zdejmuję, chyba że robimy jakiś remont lub generalne sprzątanie:-) Nie powiem że te pierścionki są brzydkie ale po części zgodzę się że czasem może trafić człowieka szlag jak ubierzesz nowy sweterek i zaciągniesz....właśnie pierścionkiem.

Gość thats true