Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Zyly wodne i uskok geologiczny, przyczyna wielu chorob

Polecane posty

Juz wielokrotnie stwierdzilem wahadlem ze zyly wodne i uskoki geologiczne w miejscach dlugiego przebywania, jak lozko, tapczan i miejsce pracy wywoluja wiele chorob jak: bole glowy, migrena, bole wszelkiego rodzaju, zapalenia, chroniczne choroby, rak i wiele innych. Przy zachorowaniach na raka zawsze wystepuje zyla wodna lub jej skrzyzowanie. Na tym forum udziele odpowiedzi zainteresowanym. Ten temat jest za powazny dla zlosliwych uwag.

Gość jak mam powaznie
traktowac temat zalozlony przez tak zberezna osobe :o

Gość sjdisd
wiesz ja wierze w to co mowisz..u mnie w mieszkaniu jest zyla w wodna , u mnie w pokoju chyba tez bo zawzse mam problemy z zasnieciem...ale co mam zrobic nie moge zamienicprzeciez mieszkania...

Sa roznego rodzaju odpromienniki. Zawodowi radiosteci je sprzedaja. Jest wiele innych mozliwosci jak kasztany, rozgi brzozowe, sloma owsiana, albo plastikowy karnister z woda postawic pod dab na 24 godz. ale po 6 tygodniach wznowic.

Gość sjdisd
mzoe kiedys wyprobuje ..dzieki:)

z tymi zylami to prawda. ja kiedys mialam straszne migreny, okazalo sie ze lozko stalo na zyle. przesunelam w inne miejsce i ustapily...a o placebo tu raczej nie ma mowy bo dopiero po jakims czasie skojarzylam fakty.

Gość harnster
oststanio zainstalowalem sobie odpromiennik w kiszce stolcowej bo po sranku swiatlo bilo z muszli klozetowej

Gość ja wiem o tym
kupiłem sobie ospromiennik i połozyłem pod łóżkiem

Gość zaciekawiona n
A czy to prawda, że maty z korka (są w rolkach, albo w kawałkach) skutecznie niwelują działanie żył? Czy samemu można sprawdzić przy pomocy wahadełka istnienie żyły? Jak wtedy zachowuje sie wahadełko?

Gość cast away
Anyżówka i inni, może pogadamy o będącym podstawą objaśnienia radiestezji efekcie geomagnetohydrodynamicznym Radwanowskiego? Albo badaniach i teoriach Hartmanna, Szula, Woźniaka, Urbańskiego, Roccarda, Warłamowa... bo rozumiem że fizykę macie w małym palcu?

Gość a czy to mozliwe
ze zle sypiam w nocy przez jakas zyle wodna? dodam ze zle spie od kiedy sie przeprowadzilam!

Gość cast away
To możliwe, co nie znaczy że na pewno tak jest. Może to stres adaptacyjny albo nowy lokal jest niezdrowy chemicznie itp. I mała uwaga - zamiast trywialnego pojęcia "żyła wodna" będę używał zwrotu "zadrażnienia geopatyczne" - bo typów tych oddziaływań jest kilkanaście...

Gość harnster
ostatniej nocy gdy snilem erotycznie i zblizalem sie do nocnych zmazow nagle pekla mi zylka

Dobrze by bylo gdybyscie w waszym otoczeniu, gdzie sa chorzy na raka lub bole stawow itp. na ten problem zwrocic uwage. Zmiana miejsce spania przyspieszy uzdrowienie.