Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seth_

Zaangażowanie z jego strony. Czy to Cię odstrasza?

Polecane posty

Gość Seth_

Znamy się już blisko rok, dotychczas byliśmy dobrymi przyjaciółmi, ale kilka miesięcy temu coś się ruszyło, pojawiły się uczucia. Oboje wiemy, że to już nie jest tylko przyjaźń, wielokrotnie rozmawialiśmy na ten temat, na temat naszej ewentualnej przyszłości, co prawda nie padły te dwa słowa... Właśnie, zaangażowałem się na tyle, że gdy nie widzimy się choćby dwa dni, tęsknota jest nie do opanowania, wciąż o niej myślę, nawet krótko po naszych spotkaniach mam ochotę zobaczyć ją znowu. Nauczony doświadczeniem, wiem, że nie jest dobrze wpaść w przesadę, pokazywać, jak bardzo zależy nam na drugiej osobie, trzymać ją odrobinę w niepewności. Czy aby na pewno? Czy nie zaryzykować, wyznać miłość i czekać na jej odpowiedź? Czy odsłonić się, a może trwać w tym, co jest, dopóki ona nie odkryje się?

nie czekaj...szkoda czasu:-) a niepewność czasami zabija....więc się zastanów,poza tym między wami chyba wszystko jest jasne, więc po co komplikować sobie życie? powodzenia:-)

Gość Seth_
Wydaje mi się, że oboje obawiamy się tych dwóch słów, które - jakby nie było - dużo zmieniają pomiędzy dwojgiem ludzi, zastanawiamy się, czy to na pewno "to", bo czyż można opisać miłość słowami? Gdyby było można, wszystko byłoby łatwiejsze, wiedziałoby się od razu.

Gość Seth_
Pocałowałem, nie jeden raz:) Ostatnio pytała, czy według mnie miłość istnieje, także domyślam się, że zastanawia się, co tak naprawdę czuję. Wiem, że zależy jej na mnie, powiedziała mi to. Ale czy to miłość? Nie wiem.

Gość łoooooo jaaaaaaaaa
Stańczyk Twój optymizm jest powalający!