Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijany abstynent

Pada snieg , pada snieg ....

Polecane posty

Gość pijany abstynent

Poprzez białe drogi, z mrozem za pan brat pędzą nasze sanie szybkie niby wiatr. Biegnij koniu wrony przez uśpiony las my wieziemy świerk zielony i śpiewamy tak: Pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki sań co za radość gdy saniami tak można jechać w dal gdy pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki sań a przed nami i za nami wiruje tyle gwiazd. Biegniesz biała drogo nie wiadomo jak, nie ma tu nikogo kto by znaczył ślad. Tylko nasze sanie, tylko szybki koń tylko gwiazdy roześmiane i piosenki ton. Pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki sań co za radość gdy saniami tak można jechać w dal gdy pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki sań a przed nami i za nami wiruje tyle gwiazd. a tutaj karaoke http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/bozenarodzenie/bn29.htm Przypomnialo mi sie przedszkole :D

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

a ja mam letnie na tyłku..... dobrze, że zimowym przodkiem ciągnę ale i tak jest obrzydliwie :(

Ja znam inną wersję ;) Cóż to za odmieniec wsiadł do naszych sań ku uciesze panów i ku zgrozie pań blade ma oblicze, wzrok okrutny, zły mózg wycieka mu uszami i szczękają kły Sypie śnieg, wyje wiatr, dzwonią zęby strzyg z płuc przegniłych para bucha, w lód się zmienia w mig Gdy sypie śnieg, wyje wiatr, oczy stają w słup w dal saniami razem z nami pomyka żywy trup Bardzo się tego bałam jako dziecko ;)

Gość do fajne
nie wyświetla

a mi sie przypomina jak bylam mala i jakie twenczas bylo beztroskie dzieciece zycie:O

Gość pijany abstynent
Ja mam podobnie , lubilem zime ale ta pisoenka przypomina mi przedszkole i moja pierwsza milosc czyli pania przedszkolanke czy jak sie to nazywa , moja fascynacja nia trwala dluzej bo pozniej w podstawowce uczyla mnie muzyki :)

Gość pijany abstynent
nauczyla mnie tez srac do zlewu :-)

Gość pijany abstynent
i nie tylko tego podszywaczu , dzieki niej nauczylem sie roznych technik masturbacyjnych ale to juz opowiesc na inny dzial 🖐️

Gość pijany abstynent
God?

Gość prosty hajer
to jest nieludzkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!