Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szyszkowska...

Czy można usunąć zdrowe żyły z nóg?

Polecane posty

Gość Szyszkowska...

Pytam z ciekawości. Mam tak zbudowane łydki, że z przodu mam praktycznie samą kość pokrytą skórą, jestem dosyć szczupła, ale to ma raczej coś wspólnego z budową. No i na tych łydkach, na przedzie przecinają się żyły, które szczególnie, gdy krew szybciej krąży widać. Są to niewielkie odcinki, ale moim zdaniem mało estetyczne. Niektórzy mają kompletnie niewidoczne naczynia krwionośne, ja niestety mam je tuż pod skórą, a tę na domiar złego mam cienką. Gdyby była taka możliwość w przyszłości z chęcią by je usunęła dla świętego spokoju, dlatego pytam, czy można w ogóle przeprowadzić taki zabieg jak przy żylakach kończyn dolnych?

Gość a może nogę sobie utnij
nie przesadzaj dziewczyno. żyły są jednak potrzebne, usuwanie to ostateczność.

jesli zyly bylyby nie drozne to musialabys usunac, jesli z nimi nic nie jest to mozesz je usunac ale bedzie to juz operacja plastyczna

Gość Szyszkowska...
Dziękuję za odpowiedź. Narazie się tym tematem bardzo nie interesuję, bo to nie jest żaden problem, ale zapytać zawsze można. Pozdrawiam.:)

Gość taa wywal se te żyły
na cholerę ci one a przy okazji daj se wyprostować ostatni pracujący w twojej głowie zwój w mózgu :P

Gość Szyszkowska...
Tam już nic nie pracuje. Uszy trzymają się na niteczkach, a po środku leży taka karteczka: "do wynajęcia", tylko żaden mózg nie odpowiedział jeszcze na to rozpaczliwe ogłoszenie. Nie moja wina. Wiesz jak ciężko znaleźć dobrej jakości, szare komórki?:)

Gość taa wywal se te żyły
nie wybrzydzaj, na twoim miejscu brałabym każdą :P