Gość marzannnaaaa Napisano Listopad 2, 2006 brat mojego chlopaka wyprawia kawalerskie i wszystko byloby ok ale.... no wlasnie, bal samców ma sie rozpoczac biesiada alkoholowa a nastepnie impreza ma sie przeniesc na misto do klubu z golymi panienkami.uwazam, ze to nie jest dobry pomysl i bedzie mi bardzo przykro jesli moj chlopak bedzie w tym wszysttkim uczesniczyl. Co mam zrobic ? Sytuacja jest o tyle ciezka , ze to brat mojego chlopaka wuec trudno powiedziec " NIE I SIE ZBLAZINIC" przy innych kolegach!! natomiast przyszla pannna mloda w odwecie zaprasza pare dziewczyn w tym i mnie na pokaz striptizu meskiego co w cale mnie nie pociaga i nie mam na to ochoty!!! Mysle,ze nie postapili slusznie nie pytajac sie c iini o tym mysla i czy nie uraza uczuc innych . napisze jak wy byscie postapily bo wiem , ze z tego wyjdzie klotnia!!! Wiem ,ze jezlei moj chlopak pomimo mego spzreciwu pojdzie tam to nioe bede mu potrafila tego wybaczyc co robic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach