Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuubiona

czego on chce?!

Polecane posty

Gość zaguuubiona

Bylam z facetem 3 lata poznalam go kiedy byl rok po rozwodzie.Myslalam wiec ze tamto malzenstwo to przeszlosc tymbardziej ze nie utrzymywal z ex zadnych kontaktow nawet z dzieckiem zabranila mu sie spotykac.po roku znajomosci poprosil bym zamieszkala z nim.Kiedy sie wprowadzilam doznalam szoku jej rzeczy ich zdjecia byly w regale...wygladalo to tak jakby ta kobieta tam nadal mieszkala i wlasnie wyszla do pracy...kiedy poprosilam o wyjasnienie powiedzial nie ma o czym mowic skoro ci to przeszkadza zabiore te rzeczy.ok pomyslalam...Od niedawna zaczely do mnie dochodzic plotki ze on jest ze mna bo ex go nie chce ze tylko ja kochal itd..znowu poprosilam o wyjasnienie i uslyszalam jak ci sie nie podoba zycie ze mna to s...j.wyprowadzilam sie powiedzialam ze to koniec.Teraz on pisze do mnie smsy ze tylko mnie kocha ze jak nie wroce to sie zabije ze tylko w ten sposob udowodni mi ze nie klamal.nie wiem co zrobic nie chce sie z nim spotkac nie chce go widziec! ale boje sie ze on na prawde cos sobie zrobi...

Gość to sie nazywa
SZANTAZ PSYCHOLOGICZNY!!!

Gość zaguuubiona
tylko ja nie rozumiem dlaczego on mi to robi?przeciez ja mu nic nie zrobilam...

Gość to sie nazywa
trzeba nauczy sie jednego: tacy sa juz faceci ( aprzynajmniej wiekszosc z nich)...

Gość nie martw sie
on nic sobie nie zrobi, stwierdzil po prostu ze nie chce byc sam i tyle. Najlepiej w ogole sie nie odzywaj to szybciej da Ci spokoj

Gość zaguuubiona
mam nadzieje ze przestanie... czuje sie wystarczajaco zle i ponizona...chce juz tylko zapomniec.

zaguuubiona ---> \"nie martw sie\" dobrze ci radzi. On cie napewno nie kocha a ma problem z tym ze jest sam i ma zludzenia co do uczuc do ciebie bo cie nie ma. Gdyby cie kochal to nie molby cie tak potraktowac jak cie potraktowal.