yariska13 0 Napisano Listopad 2, 2006 Hej mam takie pytanie otóz w ostatnią sobotę pojawiło sie u mnie czerwono brazowe plamienie, wiem ze to moze byc spowodowane za małą albo za duzą iloscią hormonu, wczoraj powinnam dostać okres, ale po nim ani widu ani śladu. wczesniej było wszystko regularnie na czas, czy to plamienie moze miec związek z opoznieniem okresu? dodam ze nie wspołzyłam jeszcze ze swoim chłopakiem wiec ciąża raczej wykluczona. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 zrob sobie badania hormonalne. Moze to byc nic groznego, ale rownie dobrze niedobor progesteronu w drugiej fazie cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 no własnie, ja mam podonbmnie megi u mnie to tak, zapomniałam wziasc tabletki w tym miesiacu raz, ale wziełam ja drugiego dnia rano, miałam palmienie w niedziele takie lekkie, sluz był zaczerwieniony, pomyslałam ze okres idzie, ale w poiedizałek cisza, wieczorem w poniedziałek troche krwi zauwazyłam na majtkach a we wtorek cisza, we wtorek brałam ost, raz tabletke w srode zaczeła sie 7 dniow przerwa, okres dostawałam w srode wieczorem, nawet o rówenj godzinie, dzis czwartek a okresu ani widu ani słychy. Współzyłam ale stosunki były przerywane, chodz raz miałam wrazenie ze chłopak nie zdazył, co to moze byc ???? wpadam w panike ze ciaza, jestem przewrazliwiona, jedno dziecko mam nie chce nastepnego prosze powiedz o co tu chodzi czy ciaze moge spokojnie wykluczyc? jestem znerwicowana, wszystko przez to ze raz nie wziełam tabletki, gdybym ja wzieła to bym wogole nie panikowała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jingo Napisano Listopad 2, 2006 A czy skutecznosc tabletek any jest zachwaiana jezeli kobieta chce spróbowac wziąść wiagrę? Tak pół tabletki? Czy ma to wpływ na tabsy anty, czy spokojnie można kochac sie do woli? BArdzo jeste ciekawa, odpowiedzcie mi sszybko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 yariska 13, nie wiem, nie wiem, nie wiem... ale na chlopski rozum to powinno byc dobrze, zrob soebie dla pewnosci test. jutro rano na czczo, koniecznie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 jingo zaloz sobie nowy topik a nie smiec nam tutaj takimi dziwnymi pytankami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 Megi odpowiedz na moje pytanie wczesniejsze, prosze, bo widze ze ty bardziej zorientowana niz ja dzis znów plamienie miałam ;( co sie dzieje czy to normalne ?????? kurde kiedys okres to była udreka jak chłowiek nie wiedział co to sex :D teraz czekasz na niego jak na zbawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 opisz mi dokladnie jeszcze raz sytuacje... daty, kiedy zapomnialas te tabletki i kiedy pojawilo sie plamienie, kiedy mialas miec okres... bedzi mi latwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 nie wiem, czy plamienie moglo miec zwiazek z niezazyciem tabletki na czaz. Napisz co i jak dokladniej, to sprobujemy cos wymyslic. (ja tez zalozylam topik o plamieniach,,, bo tez mnie wzielo:( nie w pore... i okazalo sie okresem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 jakies 2 tyg temu zapomnialam wziasc tabletke bralam ok. 21 z regolu, zapomnialam i wzielam ok 9 rano na drugi dzien. potem raz bralam o 22 raz o 20 itd w poniedzialek mialam gesty sluz bialy zabarwiony krwia lekko, pomyslalam ze okres we wtorek sama krew lekko we wtorek bralam ostatnia tabletke, sroda odstawienie 7dniowe sie zaczelo, i zregolu w srode wieczorem mialam okres dzis tez lekkie plamnienie w południe, teraz cisza, zadnych boli brzucha no nic, tyle ze jak jem to mi niedobrze, ale podejrzewam ze to przez tabletki bo to dopiero 3cykl brania a ponoc do 4 sa takie objawy kochałam sie czesto, stosunki przerywane, raz miałam wrazenie ze facet nie zdazył, to było w niedziele. Za przerpszeniem sexu chyba było w niedziele za duzo bo potem mnie bolało wszystko i bardzo kuło w podbrzuszu, przesadzilismy imprezowałam w tym miesiacu duzo, piłam itd i kurde teraz jestem w kropce boje sie o ciaze, przez to ze raz pominełam tabletke :O gdyby nie to to pewno byłabym spokojna powiedz ze moge ja spokojnie wykluczyc boze jak chce to usłyszec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 Wydaje mi sie, ze nie masz sie czego bac. Tak sie czasem zdarza... moze nawet po tabletkach masz te plamienia (nie musialas miec plamienia wczesniej, to nie regula, ze jak jest cos zle to od poczatku brania). Ciąze raczej wykluczam, chociaz dla pewnosci zrob sobie test . Jak jestem w kropce, to zawsze uzywam Quick Vue, bo gin, powiedzial, ze on jest bardzo czuly... robi sie go rano, na czczo. Nic nie zaszkodzi, a bedziesz na 100% pewna. Po drugie - plamienie moze wynikac tez z twojego trybu zycia - pewnie malo snu itd. zmeczenie... no i jesli piszesz, ze przesadzilas z seksikiem, to pewnie to przyczynilo sie do twoich problemow. Miesiaczka moze ci sie spoznic, ale nie panikuj. Zrob test! Wszystko wroci do normy, tylko sposkojnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 o nie nie nie test odpada, raz zrobiła i wyszły dwie krechy, teraz mam wrazenie ze kazdy tak wyjdzie, wole se w niepewnosci pozyc :) moze to dziwne ale tak wole. I teraz sie pozypia komenty typu, masz dziecko a imprezujesz hehe. Otórz dziecko duze jest, znaczy takie ze jeżdzi do dziadków na weekendy bo chce :) a miałas tez takie plamienia ? kurde w sumie to mi sie 1 dzien spóznia :D, niedługo to co do godziny bede liczyc hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 :) :) :) kurka wodna, ja nawet teraz mam! okres w srodku cyklu... podejrzewam juz wszystko, ale u mnie jabardziej prawdopodobny jest niedobor progesteronu w drugiej fazie cyklu:) Ciekawe masz podejcie do testow! :) rozbawilo mnie:) jeden dzien, to nic, ja juz nie pamietam ile ja kiedys czekalam na ta ciote!!! hu hu hu... dluuuugo, ale to bylo z odstawienia (a teraz mam 2 razy w miesiacu :) no to pewnie daliscie za duzo czadu, wykluczam raczej fasolke:) Ja jestem liberalna - to dobrze, ze nie jestes zamknieta w czterech scianach, nie chodzisz w \"podomce\" i nie dotujesz przecierow:) baw sie! w granicach tolerancji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 no bawie sie jak mam okazje, jak trzeba z dzieckiem byc to jestem, wykorzystuje wolne weekendy, zreszta co bede w domu z tym moim dupkiem siedziec :P a te testy to bez kitu zrobiłam pierwszy raz w zyciu i wyszły 2 kreski i uwierz ze teraz mam wrazenie ze kazdy test tak wychodzi, nawet nie wiem jak wyglada jedna kreska i gdzie sie pojawia, bo mi sie 2 zrobiły migiem, nawet czekac nie musiałam, miałam nadzieje ze znikna po 5 min, hehe do dzis nie znikły, sa wielkie czerwone i wyrazne. Jak słysze test to własnie widze takie dwie czerwone duze :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 HA HA HA HA!!!! :P ten dupek to Twoj partner? :P Az placze ze smiechu!!! nie no... a moze jednak watro zrobic, co bedzie to bedzie, a test nie jest temu winien, tylko przypadek, a raczej dokladniej .... seksik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 no, on to tylko w jednym dobry hehehehe :P test odpada nie mam mowy ze go zrobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 jak chcesz:) ale nie taki do konca dobry, bo plamienie po seksiku to nic dobrego..., tak sobie teraz pomyslalam, w zadnym wypadku nie strasze, tylko gdybam : jak to po stosunku, to moze ty masz jakas nadzerke? kiedy bylas ostatnio u gina? moze juz czas sie \"doglębnie\" przebadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 miałam nadrzerke w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 no widzisz, to moze byc wlasnie od tego paskudztwa... moze by tak do gina? tylko nie mow, ze jego tez sie tak boisz jak tego skromnego testu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 nie, akurat gna mam w deche, tylko ze to facet :) wczesniej miałam babe ale ona tabletek nie przepisywała, ponoc tabletka to smierc, według niej byłam u niego raz pio tabsy, nie badał mnie, cos mówił o tym zeby na cytologie pobrac to zaczełam sie wykrecac i jakos poszło :) dzisnie do faceta w ciazy pamietam musiałam w szpitalu do faceta isc, rozwarcie mi sprawdzał jak mi te paluchy wsadził, ło matkooooo jaki lament był, mało uczuciowy a te palce jakie długie miał ałaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 Ja tam tylko do facetów:P i nie narzekam :) szczerze mowiac, to jeszcze nie bylam u zadnej babki :) To idz do babki, ale do cholery jasnej , ZROB SOBIE CYTOLOGIE!!!! wiesz, ze to podstawowe badanie i ratuje e wielu przypadkach kobietom zycie. tak duzo mowi sie dzisiaj o raku szyjki macicy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 miałam cytologie w lipcu robiona tylko on nie miał tych badan, i sie wykreciłam jakos bo tłumaczyłam. do baby juz isc nie moge zabije mnie jak sie dowie ze biore tabsy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 to co ana jakas z kolka rozancowego, przeciez to prywatna sprawa dziewczyn? ale cytologia wyszla ci dobrze? nie bylo zadnych niepokojacych zmian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 2, 2006 II stopien no ta bab mi ciaze prowadziła, ona w porzo, tylko nie przepisuje, no ma prawo kobita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 ale powinnas mimo wszystko pojsc. Test jeszcze jestem w stanie przebolec :P, ale te plamienia to juz nie sa przelewki. Powinnas sie zglosic do jakiegos lekarza... Faceci nie sa tacy zli...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 3, 2006 dostałam @ boze jakie szczescie wybawienie przyszło :) miałam schz o ciaze, ech musze zaufac moim małym białym tableteczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 3, 2006 no widzisz:) zaoszczedzilas dyche na test :) hahahha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoa 78687 Napisano Listopad 3, 2006 i tak bym nie kupiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 3, 2006 POZDRAWIAM!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach