Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

PLUSZOWY MIŚ - JAKO OCHRONIARZ

Polecane posty

Gość zapytajka...
Pucio ile masz lat chłopie co?

;) mam czkawkę, :) fajny pomysł, ale jak widac z wypowiedzi nie wszystkim musi się podobać, Jeśli tak jest na prawdę, to fajny z Ciebie facet...;)

Nie mów tego głośno bo zleca sie dziewczyny z Kafeterii i wtedy bedzie się tu działo...oj bedzie...a ja jestem tylko jeden

Perły to ukryte skarby w skorupkach..ten kto rozchyli muszelki takiego perłopława zostanie olsniony widokiem perły

Romantyk z Ciebie. :) Mało tu takich ... Pucio to też jest fajne :) Kojarzy mi się z piosenką śpiewaną przez Młynarskiego, nie pamiętam tytułu ale są tam słowa ..dla panny Krysi, Pucio Pucio\" :) Tak milutko ;)

Dokładnie poniewaz mój nick jest wyjety z piosenki Młynarskiego....jestem ale niekoniecznie dla Panny Krysi

Jaki ładny usmiech masz, a twoje lewe oko podoba mi sie bardziej niz twoje prawe oko, usmiech masz taki perłowy...ale sie zrobiłem na perłowo...hahahhaa

perłowy mam bo w końcu jestem perłą ;)a moje lewe oczko gorzej widzi, w rzeczywistości...coś w tym jest dzięki za komplement. to masz jeszcze jeden uśmiech :D bardziej się tu szczerze, uśmiecham

Sporo dziś tych usmiechów od Ciebie dostałem..musze sie czyms Ci odwdzieczyć ale jeszcze nie teraz...bo to tajemnica..

podoba mi sie to ! bo zachowujesz sie jak prawdziwa kobieta teraz :) przypomnij mi kiedys o tej niespodziance