Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

PLUSZOWY MIŚ - JAKO OCHRONIARZ

Polecane posty

Słodkości nie wolno odkładać na pózniej:) Pewnie, że jestem :) A miłośc jest niegasnąca:) jets tak mocna jak śmierc:)

Dea...jak to co mamy odłozyć na pózniej ? Widze ze się przy mnie troszke gubisz...ale to dobry objaw...taki mietowy...:)

Tup-tup-tup... Prawdziwa kobieta nie zauważa tego ze sie czerwieni...coś nas tu naciagasz..tylko na co ? chyba na jakies kobiece figle co ? Oj ....

nie zauważyłam ale poczułam jak się czerwienię, a to jest pewna różnica ;) Puciu przesłodki :P mrau :P 🖐️

Nie wiem kto to jest Iryssa... cały czas pisze ? tu na Kafeterii ? No Dea jesli tego nie usłyszałas od faceta to tylko dowód ze tego prawdziwego jeszcze nie spotkałas.... Skoro mówisz ze sie nie dowiem....ale dowiem sie kiedyś przy innej kobiecie...prawdziwej wybrance mojego serca....a pozegnanie sie już teraz tu z Toba chyba było by mało kurtuazyjnie wygladajace...

to prawda fea i slodko całuje 👄, ale o tym musi się ..;) sam

Wiele kobiet mówi ze jestem słodki..taki byłem nawet jako niemowle...ja jednak nigdy nie trace wtedy głowy...dojrzewam jednak jeszcze bardziej wtedy jak szwajcarska czekolada mleczna

DEa albo nie, jeszcze się z Toba nie pozegnam bo przeciez czesto pojawiasz się i znikasz...mozesz być a mozesz tez nie być...mozesz dac sie poznac, możesz tez nie chciec..wszystko zostawiam wiec w twoich rekach, daje Ci pełna wolnosć..

Lubie słyszec to co lubi mi powiedziec kobieta...zreszta to co mi mówi jest wynikiem mojej ciezkiej pracy nad nia.....hehehhe...wiec czy to ma jakies znaczenie...mój swiat jest zupełnie inny....jak tecza odbija sie w słoncu w słodki i meski w jakims tam stopniu sposób....

Mam moze niezbyt wesoła i radosna wiesc ze nie bede tak czesto na topikach...dzis wyjatek bo po 1 listopada w pracy dosłownie nic sie nie dzieje....to dlatego jestem dziś bardziej uczuciowy niz inteligentny :)

kobieta jest jak delikatny kwiat...wymaga opieki i wkładu...jesli tego nie ma z jej kielicha nie wydobywaja się zadne kolorowe i tanczace nutki...

DEA no dobrze pozwalam Ci dzis mówić do mnie SŁodki i Meski...tylko sie nie pogub...ale jakby nawet to co ....wazne ze chciałas :)

Dea... ładnie to napisałas z tym kierunkiem zrozumiałem to całkowicie sercem...bo mój intelekt zupełnie tego nie przyswoił..ale wieczorem obiecuje ze bede nad tym rozmyslał....moze nawet przez to nie zasne....

myślisz, że jestem niemeski ??? hmm, jeszcze nigdy tego nie usłyszałaem od kobiety to z pewnością byłby jakiś dobry objaw, bardziej słodszy. ale tego to chyba nijak się nie dowiesz ...ale dzieki za to ze pragniesz...

DEA pewnie tak ale teraz pozwól ze sie z Toba słodko pozegnam...buziaki...szturchance i tarmoszki od Pucia ( Artura) na koniec dnia....takie meskie