Spaghetti... 465 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Gramy nocą muzę Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 14 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu Pisałeś coś do mnie, ale jakiś Chochlik wyklikał wpisy Co za zawiść i patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Pisałem, ale nie dają mi prawiczki odpisać jak powienienem, więc łap na noc w policzek I dobranoc Magda Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pisałem, ale nie dają mi prawiczki odpisać jak powienienem, więc łap na noc w policzek I dobranoc Magda Szczerbaty wyklikał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Szczerbaty wyklikał Ja Cię całuje i dobranoc Ty masz bekę Kużwa Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja Cię całuje i dobranoc Ty masz bekę Kużwa Magda Proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię Wiem przestań Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem przestań Dobranoc Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę Wiem, ale nie okrutnik, a to jest różnica Wzajemnie i śpij spokojnie bo ... Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 2 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: , że bardzo dobrą mam kondycję Wiemy w końcu zjedżasz na nartach z piramidy Edytowano 13 godzin temu przez Wacek Sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę Wiem, ale nie okrutnik i to jest róznica Wzajemnie śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem przestań Dobranoc Ktoś znowu skasował Twój wpis Pravik się napił i waruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Wacek Sratuszczak napisał: Makaron jedź do Wapienicy i wyruuchaj Magde jak Szynszyle, może to jej pomoże i znormalnieje Screen i na policję pójdzie. Licytujemy się szczerbaty? Nie chodź za mną i nie siedź na moich profilach, bo wzbudzasz odrazę i pogardę. Rzygać się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ktoś znowu skasował Twój wpis Pravik się napił i waruje Wiem, posty na różowo, więc kolorowo Pravik skończy niedługo tam gdzie jego miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, posty na różowo, więc kolorowo Pravik skończy niedługo tam gdzie jego miejsce Jedziemy do Łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pravik skończy niedługo tam gdzie jego miejsce W łóżku z Szynszylą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Łodzi? Przecież ja aktualnie w Łodzkim jestem Góralko idż kużwa spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: Madzia po co korzystasz z Salon Urody Pierwiastek Piękna&Solarium | Bielsko-Biała jak jesteś brzydka? Poradnia specjalistyczna w Tworkach przyjmie cię z otwartymi ramionami Cóż, nie dasz mi pogadać z Makaronem, więc dzwonię pod 112 żeby Policja podjechała do Łyszkowic.. Chcesz kłopoty ok. Nie wiem o co ci chodzi, że prześladujesz mnie szczerbaty i wypisujesz bzdury, ale dziś to zakończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Przecież ja aktualnie w Łodzkim jestem Góralko idż kużwa spać Wracam do hal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 2 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poradnia specjalistyczna w Tworkach przyjmie cię z otwartymi ramionami Cóż, nie dasz mi pogadać z Makaronem, więc dzwonię pod 112 żeby Policja podjechała do Łyszkowic.. Chcesz kłopoty ok. Nie wiem o co ci chodzi, że prześladujesz mnie szczerbaty i wypisujesz bzdury, ale dziś to zakończę. Dobra ide, a wy se tu romansujcie kochani Edytowano 13 godzin temu przez Wacek Sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wracam do hal Uważaj na siebie tam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Uważaj na siebie tam Zawsze uważam na siebie.. Świstaka nie widziałam, a Gina pytała, czy widziałam. Chociaż dużo razy byłam w Tatrach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu Ok, ostatni bit ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze uważam na siebie.. Świstaka nie widziałam, a Gina pytała, czy widziałam. Chociaż dużo razy byłam w Tatrach. Więc masz szczęście Świstaki pokazują się rzadko, bo klimat się zmienił. W Tatrach i Zakopcu też byłem i nie tylko Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Więc masz szczęście Świstaki pokazuj się rzadko, bo klimat się zmienił. W Tatrach i Zakopcu też byłem i nie tylko Kocham Tatry zimą, bo kocham zimę. Skrzypiący śnieg, zimny nos, cudowne widoki i herbata w termosie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kocham Tatry zimą, bo kocham zimę. Skrzypiący śnieg, zimny nos, cudowne widoki i herbata w termosie Też kocham góry, bo już w szkole podstawowej musiałem się zmierzyć nie tylko z wycieczką krajoznawczą, ale z walką o siebie i przetrwaniem zanim znalazłem wyjście. Herbata i termos super, ale jak nie masz nic to jest wyzwanie czego Ci nie życzę słońca tak Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu Sorry za ortografię, zawsze byłem kulawy z tej tematyki. Wolę matme i fizykę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Salowa 9 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Sorry za ortografię, zawsze byłem kulawy z tej tematyki. Wolę matme i fizykę Makaron kochaj się ze mną bo nikt inny nie będzie.... Edytowano 12 godzin temu przez Magdalena Salowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach