Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bóg nie rozdziela równo

Uroda to nie wszystko ?

Polecane posty

Gość jolaaaaaaaa
stanczyk mylisz sie jak bym napisala tak: musi miec niebieskie oczy albo zielone czy wogole nie wiem musi miec zolta skora albo czarna albo czerwona musi miec kutaska w rozmiarze 20cm mniejszy nie wchodzi w gre musi byc ogolony ma miec wzrost powyzej180cm musi pachniec tym to jest zwracanie na wyglad moje to sa proste regoly kazdy facet ma fajny tylek bo taka jest prawda dobry fason spodni uwydatnia tylek uwazam ze to nie jest wielka rzecz.....drugie czyste zadbane rece rozumiem mechanikow samochodowych bo smary farby i te sprawy ale za to ich nie skresle taka maja prace... ze nie mozebyc szczuply przeciez teraz prawie wszyscy maja nadwage jesli chodzi o facetow... a to ze ma miec ciemne wlosy no sorki takich lubie i tego nie zmienie... troche przesadziles stanczyk albo poprostu tylko czytasz bez zrozumienia

Gość jolaaaaaaaa
piszesz ze wymagam cos na co facet nie ma wplywu... sa farby do farbowania wlosow dla facetow ........... a i napisalam wczesniej niech ogoli sie na lyso to wezme pod uwage...........nawet ja nic nie poradze na to ze mi sie podobaja ciemno wlosi faceci ..tacy mnie pociagaja a to jest juz chemia........a nie wygorowanie

juz pisalam ze wyglad jest sprawa subiektywna ( ta sama osoba nie musi podobac sie wszystkim), niemniej uwazam ze na pewno w kwestii wygladu na pare rzeczy nalezy zwrocic uwage. Po pierwsze higiena osobista, wyglad zadbany, czyste wlosy, paznokcie, zadbana twarz, schludne ubranie. Niestety sporo osob o tym zapomina. Narzeka, ze jest brzydka, ze sie nikomu nie podoba, ale nie popatrzy w lustro i pomysli: a moze daloby sie odswiezyc lokk, pojsc do fryzjera, kosmetyczki. To zaden wstyd dla faceta, a majac swiadomosc potem, ze sobie pokurowal wyglad, czuje tez wyzzsze poczucie wartosci ktore dziala na dziewczyny bardzo pozytywnie pozdrawiam

Gość mentolowa guma
Tomek, sorry, ale Ty jestes przede wszystkim strasznym nudziarzem. Dl amnie facet moze wygladac (prawie) jakkolwiek, ale MUSI umiec mnie rozsmieszyc, zainteresowac, uwiesc i podniecic. Amen

tomku, a moze masz tylko zbyt niskie poczucie wlasnej wartosci? Taka negatywna postawa do zycia zniecheca prawie kazda dziewczyne chocby facet byl najpiekniejszy. Pomysl co jest twoja pasja, twoim hobby, co cie cieszy i probuj oczarowac tym swoja przyszla dame serca powodzenia

Gość mentolowa guma
Tomek, ja wiem, ty znajdujesz masochistyczna perwersyjna przyjemnosc w uzalaniu sie nad soba tutaj. Nic nie pozostaje jak przyznac Ci racje, tak, facet, zycie jest tylko dla przystojnych, w zasadzie mozesz juz sie klasc do grobu. Lepiej Ci? pa pa

Gość marta756
stańczyk czyżbys gubił się w zeznaniach?:-) :-)

Gość jolaaaaaaaa
Tomek dam ci maila wyslij mi foto twoje to ci powiem czy masz zyc sam czy skonczyc uzalanie nad soba i zapieprzac wyrywac laski. Tomek musisz miec wlasne poczucie wartosci i podobac sie sobie to jest najwazniejsza. Rano wstaniesz podejdz do lustra powiedz sam do siebie przystojny jestem cholera i uwierz w to to i inni to zauwaza pisalam jak ma sie kobieta zachowac by byc atrakcyjna ty cholera zrob to samo i przede wszystkim usmiechaj sie duzo..............

Gość jolaaaaaaaa
'pamietaj jakim cie widza takim cie maluja........... A jak ja cie tutaj poznaje to wiesz kojarzy mi sie to z maruda i nie udacznikem jak czytam ze bedziesz sam to jest chore. Piszesz kafeteria to co ze to jeest net daj sie poznac ludzia z tej wlasciwej strony a nie z takiej po ktorej nikt nie bedzie mial ochoty z toba pisac albo cie czytac.

Gość jolaaaaaaaa
a moze tutaj bys poznal kogos ciekawego przeciez ludzie sie poznaja tutaj i czasem sie spotykaja i czstobywa ze potem sa ze soba........... daj sobie tez tutaj szanse .... I dla mnie jes to uzalanie...........trzeba miec pozytywne podejscie do zycia :D

Gość jolaaaaaaaa
nie wiesz co tracisz

Gość jolaaaaaaaa
co na czym polega???

Gość Tomek ogląda
Modę na Sukces, nie lubi Brook i szuka kobiety - dziewicy... ;-)

Gość Tomku a czy dla Ciebie
istotne jest czy dziewczyna jest dziewicą czy nie? Czy Ty nie przywiązujesz wagi do urody dziewczyny?

Gość Tomku a czy dla Ciebie
Nie jestem tą samą osobą. Poprostu byłam tego ciekawa.

Gość lakonicznie
wy chodzicie parami? gdzie zajrze to stańczyk jest z Tomkiem1982 cos was laczy ;)

Gość lakonicznie
do roboty byscie sie wzieli anie caly czas na caffe:(

Gość lakonicznie
bidule

Gość Pxxxx
"Ja zawsze głosuję na SLD" To teraz wiadomo, czemu nigdy nie miales dziewczyny :classic_cool:

Gość lakonicznie
widze ze sie znacie jak lyse konie spotkaliscie sie w realu?

Gość lakonicznie
ladna para by z was byla nie wstydzcie sie ;)

Gość lakonicznie
A ja jako trzeci ok ?

Gość lakonicznie
masz racje lakoniczny nr dwa tylko ja jestem baba ;)

Gość lakonicznie
ja tez na przystojniaka ale czy on na mnie? ;)

Gość mog
A dziewczyna zasługuje na przystojnego chłopaka Tomek. Co Ty na to?:O

Gość lakonicznie
dea daj spokoj ja ci mowie tomek i stanczyk to bedzie romans kafeterii ;) pasujecie do siebie trzymam kciuki :)

Gość lakonicznie
tylko sie nie pusc :)

Gość mog
blablabla - niemniej powodzenie w trzymaniu się swojej pseudo teorii, Tomek

Gość lakonicznie
beda mieli piekne dzieci prawda tomek? :)

Gość lakonicznie
a kto bedzie selekcjonowal ja sie zglaszam ;) a moze mamusia tako i babcia ;)