Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bóg nie rozdziela równo

Uroda to nie wszystko ?

Polecane posty

Gość lakonicznie
dea co mu sie stalo? taki duzy chlopczyk a obraza sie jak maluch ;) my chcemy dla ciebie dobrze :)

Gość lakonicznie
wlasnie jakie cie kreca?

Gość mog
Ja też poczekam, jeśli można, z Wami

Gość no caly stanczyk
:D

Gość mog
A inteligencja domniemanej wybranki? Obojętna?

Gość lakonicznie
to nie zaduze te wymaganie ale jak ma byc piekna to jaka?

Gość lakonicznie
faktycznie stanczyk :)

Gość mog
Jednym słowem chyba chciałbyś żeby to kobieta dominowała w związku...

Gość mog
Ale chyba zdajesz sobie sprawę że ideały nie istnieją? Byłbyś w stanie zaakceptować wady partnerki?

Gość lakonicznie
kazdy ma wady nawet ja :) :( ;)

Gość mog
To było do Tomka.

Gość lakonicznie
dea ty nie masz wad? wow tomek moze dea? :) chociaz stanczyk bylby lepszy ;)

Gość lakonicznie
jak kazdy na kafe ;)

Gość lakonicznie
nie lubicie szczupłych ;)

Gość lakonicznie
ale wlosy, oczy tylko podajecie wage i wzrost przeciez to takie malo wazne a jak was cos strzeli przy innej sylwetce to co? znak zodiaku itp

Gość lakonicznie
na kafe jestescie tylko wy dwaj???????? :( szkoda:(

Gość lakonicznie
stanczyk tzn one maja za duzo za malo czy w sam raz?

JA tez bym chciala byc księzniczką tylko do tego brakuje urody palacu i bajki:( zycie to życie szkoda ciągle rozpaczac nad swoja brzydota lepiej nie patrzeć w lustro albo pocieszyc się tym że jest się zdrowym

Gość jolaaaaaaaa
Cierpiaca czy jak ci tam nie narzekaj tylko wez sie za siebie kobieto...zadbaj o siebie i zacznij sie sobie podobac a nie kutwa rozpaczasz.... Tomek a mowiles ze moje wymagania sa duze ....nie twoje to ogolnie hmmma tak zapytam gdzie ty te panienke chcesz spotkac w kosmosie??????? :P

Gość jolaaaaaaaa
to ja cie troszke juz nie rozumiem to wkoncu jake sa te kryteria??

Gość Brzydka20
Dlaczego panuje przekonanie, że piękna kobieta, to zazwyczaj pusta lala, wygląda jak Barbi, a nic nie ma do zaoferowania? Ja o zgrozo znam piękne i mądre, na dodatek sympatyczne i takim kobietom niestety nie sposób nie zazdrościć:( To bzdura, że urodę można poprawić. Można się pomalować, można zrobić fajną fryzurę i założyć modne ubranie, ale czemu inni mają to za darmo? Czemu ja mam stać godzinę przed szafą, podczas gdy moja piękna przyjaciółka nawet w jeansach wygląda pięknie:( Zgadzam się ze stwierdzeniem, że uroda liczy się przy piewszym poznaniu, ale żeby pzejść pozytywnie to pierwsze wrażenie trzeba niestety jakoś wyglądać, bo brzydulą nawet z IQ 156 nikt się nie zainteresuje! Jak dziewczyna pisze, że marzy o tym, żeby być piękną to od razu wszyscy myślą, że chce mieć większe powodzenie. Ja chciałabym wyglądać tak jak moja piękna koleżanka, żeby się sobie podobać, żeby z przyjemnością patrzeć w lustro i bez obrzydzenia przymierzać ciuchy w sklepie, chcę wchodzić do basenu i wychodzić z niego tak jak ona, a nie z czerwoną gębą i obtłuszczonym cielskiem:( Rozwaliło mnie zdanie szubrawca: " SZUbrawiec Moze za wysoko mierzysz... poszukaj kobiet takich jak Ty .. " Jestem kobietą i jestem skazana na brzydkiego faceta tylko dlatego, że mam za krótkie nogi by mierzyć wyżej- i to jest właśnie cholernie niesprawiedliwe, że piękna dziewczyna może iść do ślubu z księcem u boku, a ja mam szansę tylko na żabę z tytułu własnej nieatrakcyjności. Zapewniam Was, że nie ma nic gorszego niż chłopak, który mi się podoba zakochany w klasowej piękności- przeżyłam coś takiego w liceum i było to jedno z najbardziej traumatycznych przeżyć jakich doświadczyłam:( Żeby nie było, że o siebie nie dbam:P jestem czysta, zadbana, wlosy myję codziennie, mam fajny makijaż, dobrze dobrane ciuchy, jestem miła i uśmiechnięta, a faceta jak nie miałam tak nie mam. Moja piękna koleżanka jest oschła, niedostępna, a może mieć każdego, tylko dlatego, że natura dała jej to co mi zabrała:P

Gość będziesz sam do śmierci
Tomek, zacznij wychodzić z domu, spotykać się ze znajomymi, to kogoś poznasz. Mam wielu nieatrakcyjnych znajomych, którzy wzięcie mają niesamowite. A nie Ty tylko uczelnia, dom, net!

Gość myślę więc jestem
Tomku, uroda to naprawdę nie wszystko!!! Mam koleżankę, która nie grzeszy jakoś urodą czy piękną sylwetką, a mimo to ma wspaniałego (czyt. dobrego i wrażliwego) faceta oraz dużo przyjaciół. Nie jest w niej ujmujący wygląd fizyczny tylko wnętrze!!! Ty też musisz uwierzyć w siebie!

Gość a ja sądzę że uroda jest
bardzo istotnym czynnikiem, który decyduje o tym jak postrzegają nas inni. Niestety...

Gość uroda jest bardzo ważna
w dzisiejszych szalonych czasach konsumpcjonizmu:(

Gość uppppppppppppp