Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga*28

nietrzymanie moczu

Polecane posty

straszna przypadłosc, miałyscie z nią problemu po urodzeniu dziecka, dlaczego sie tak dzieje?

Gość miesnie kegla
niestety tez tak mam :( trzeba je cwiczyc tak jak wszedzie o tym mowia i pisza. Ja jestem zbyt leniwa i mam za swoje. Kazde psikniecie i kaszlniecie konczy sie mokrymi majtami. Ale wstyd. Tearaz jest juz lepiej, ale teraz bardziej rozumiem male dzieci ktorym zdarza sie popuscic. Z czasem bedzie lepiej. Oczywiscie tym szybciej im wiecej bedziesz cwiczyc

tzn chcesz powiedziec ze bez cwiczen problem nigdy nie zniknie, a dlaczego on sie pojawia akurat po porodzie? przeciez jak wszystko wraca do normy po 6-8 tyg to problem powinien znikac sam no dajcie spokój to mam ze soba nosic 5 szt majtek w torebce albo pampersa

Gość miesnie kegla
ja na poczatku musialam nosic podpache :) ale nie tylko ze wzgledu na popuszczanie. Teraz (6 tygodni) zdaza sie to juz sporadycznie. :) a dzieje sie tak, jak mi sie wydaje, ze po prostu sie tam wszystko rozciaga, miesnie sie niszcza czy poluzowuja przez to rozciaganie no i sa slabe dlatego. Z czasem pewnie wszystko i samo by do formy wrocilo, ale czemu tego nie przyspieszyc? Podobno tez dzieki takim cwiczeniom duzo wiecej satysfakcji z seksu jest :) wiec same benefity