Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krusovicee

relacje matka- córka...koszmar

Polecane posty

Gość krusovicee

czasem wydaje mi sie ze nienawidze mojej matki...ze ona mi chce wszytko popsuc. ze nie zyczy mi dobrze:( wszystko uzaleznione jest od jej humoru, kiedy ma dobry to jest ok a kiedy zly to czepia sie owszystko, krzyczy..moja psychika jest zniszczona... w nic nie wierze, w milosc w przyjazn w zyczliwosc:( boje sie ze bede zgorzkniala i nieszczesliwa jak ona...czy ktoras z was tez tak ma?:(

Gość preludium e-moll
ja tak mam z ojcem:O jak ma dobry humor to do rany przyloz, a jak nie, to potrafi kazdego zwyzywac, odzywa sie do mnie naprawde w wulgarny sposob, do mojej mamy tez:O nienawidze go.. ciesze sie kiedy go nie ma w domu:O

czesc ja mam tak samo z mama identycznie tylko jeszcze mam mlodszego brata ktory zrobi cos zle i wszystko na mnie zgania i mi sie obrywa tez nie wiem jak sobie z nia radzic wydaje mi sie ze najlepszym wyjsciem jest zalozenie wlasnej rodziny, wyprowadzic sie miec meza a zobaczysz ze sama jeszcze do ciebie przyjdzide zateskni za coreczka moja mama mowi ze jestem tatusia i czasem mam wrazenie ze wogole nie interesuje sie mna tylko wie jak mi zakazywac i denerwowac mnie a nawet rozkazywac mi to mnie najbardziej boli. pozdr papa jak bedziesz miec jakas rade odezwij sie