Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c-bool-ka

Zadbana kobieta-Co w ty złego?!

Polecane posty

Gość c-bool-ka

Nie rozumiem reakcji nie których ludzi na piękne i zadbane kobiety.Zaraz słysze jakieś głupie komentarze typu:''ale suka'',albo''co za pusta lalunia''Nie rozumiem tego!Co w tym złego,że kobieta nosi odważne ciuchy,wysokie szpilki,jest zawsze uśmiechnięta i idzie przez życie zdecydowanym krokiem.Co w tym złego?W końcu kobieta czymś musi różnić sie od mężczyzny prawda?Momi zdaniem te (najczęściej)kobiety,które reagują tak na piękne kobiety,sa poprostu nie zadowolone ze swojego wyglądu i chcą leczyć swoje kompleksy czyimś kosztem.NIE POZWóLMY SOBIE NA TO!

Gość 606194430

Gość głos ludu pracy
Zazdroszczą Tobie inne kobiety i tyle , natomiast bądź pewna, że na ulicy każdy się facet za Tobą obejży i ja też :)

Gość juz do ciebie dzwonie
umowimy sie?

Gość ale piękna kobieta to nie taka
z mini odsłaniająca dupsko, w szpilach i z tapeta na ryju nakładana szpachlą malarską:) I nie taka z wypalonymi przez farbę białymi włosami, zjarana na solarium, z tipsami, sztucznymi rzesami, sztucznymi cyckami, bo to jest monstrum:)🖐️

Gość lalunka
zadbana kobieta, to nie taka, ktora nosi wyzywajace ciuchy, zadbana to taka, ktora nosi zawsze czyste ciuchy, ma wypielegnowane wlosy, skore, paznokcie itd

Gość pierdololo
zadbana kobieta to ta ktora ma ladne,zdrowe wlosy odpowiednia fryzure, (ktos keidys pwoiedzial ze fryzura kobiety to znak czy sama siebei dobrze zna ) ladne paznkocie, cera delikatny makijaz schludne, ladnei dobrane ubranie natomiast gdy widze jakas taka dziolche w szpilach na mrozie z w tych super modnych kurteczkach co odslaniaja brzuch przy mrozie kilku stopniowym z tapeta na ryju i utelnionych wlosach to poprostu boki zrywam SADZE ZE MYLISZ POJECIA DROGA AUTORKO GDYZ O ZADBANEJ KOBIECIE NIKT NIC ZLEGO NEI POWIE PRZECIWNIE, NAWET INNA KOBIETA POCHWALI I DOCENI ;) WIERZ MI

To zalezy od kobiety. Wiele razy spotykałam na ulicy takie panie w szpileczkach, elegancko ubrane, pachnące dobrymi perfumami i z super makijażem. Zagadane przez komórke tak, że mało człowieka nie zdepczą na ulicy., a nos w górze.

Gość a ja mam to w nosie
Lalunia? no i co z tego? zadbana - super? brzydka, ładna, z włosami czy bez ;) gruba czy chuda, czy odsłania tyłek , pępek czy jeszcze coś innego - jeśli ona się z tym dobrze czuje co to komu przeszkadza!!! Przez to że u nas w Polsce każdy na każdego się gapi, ocenia ulice są szare a ludzie choć czasami chcieliby wyglądać inaczej, ekstrawagancko czasami dają sobie spokój po kąśliwych uwagach czy spojrzeniach... Nawet bąka nie można sobie puścić idąc z psem pod blokiem bo zawsze ktoś obserwuje! Niech każdy się zajmie swoim tyłkiem !!! ;)

Gość Do autorki topikuu
Nie wiem co ma zadbanie to szpilek i mini :D Ja jestem zadbana- mam zdrowe, białe, piekne zęby, ladne, naturalne wlosy, nigdy farby nie widzialy, wydepliowana skore pod pachami, na nogach i okolicy bikini, czyste, zadbane paznokcie, ladne ubranie i prawie kazda dziewczyna w moim wieku taka jest, wiec nie wiem po co piszesz te pretensje jak nie ma o co ich miec, bo to normalne ze kobietka dba o siebie A dbanie o siebie totez dieta, sport, samopoczucie a nie jakies szpilki i miniowa :D