Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lustereczko

Reklama LPR

Polecane posty

Szlak mnie trafia gdy w TV widzę tego debila i jeszcze gorszą reklamę, gdy przed normalnymi uczniami zamykane są drzwi szkoły a dzieciaki z kółka maryjnego wchodzą bez przeszkód. Teraz babcie będą myśleć, że każda osoba w glanach i \"luźnych\" ubraniach to potencjalny gwałciciel i terrorysta...szkoda słów

Dzisiaj ją widziałam w kinie przed emisją filmu Karol- Papież który pozostał człowiekiem, rozje... mnie to:O

i jak film? fajny był? podobno nieciekawy.... zresztą jak coś co związane z kościołem może być ciekwe?

Gość agateka16
mnie wnerwia ta reklama- zwykle to właśnie takie ciche dzieci z dobrego domu, chodzące do kościółka itd maja chora psychike, sa nawiedzone i wszystkich chca tepic...

Mnie też to wkurza... Idą jakieś takie pulchne grubaski w zielonych kurteczkach i to są grzeczne dzieci. A tamci za nimi - na oko starsi o średnio 5 lat to już bandyci i patologia.I potem te pirwsze jeszcze tak jakoś się wrednie śmieją, gdy brama się za nimi zamyka :O No bez przesady, młodzież w pewnym wieku po prostu chce się ubierać tak a nie inaczej... Jak p.Giertych w ten sposób chce dzielić uczniów na \"dobrych\" i \"złych\" to tolko pogratulować... :O

Nie ma to jak utwierdzanie glupiego narodu w pewnych stereotypach: mlodzież nosząca dlugie wlosy, skóry i glany to cholota, bandziory i narkomani. Nic tylko bym wzięla i jeden jedyny raz pociągnęla bym komuś w ryja z mojego buta - tym kimś bylby Roman G.:classic_cool: