Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja.

restauracja Magdy Gessler. Był ktos?

Polecane posty

Gość Konstancja.

Gość Kiniaa..
Tak byłam. Ale w tej nowej na Nowym Świecie. Z polecenia mojego fotografa zarezerwowałam sobie bardzo ładną salę na przyjęcie w formie obiadu. Zreszta fotograf prawie wszystko nam pozałatwiał włącznie z kościołem, samochodem i suknią ślubną. Miejsce jest bardzo fajne i kameralne.

Gość Konstancja.
A jakie sa tam ceny???

Gość aceras
A byłyście może w Polce? w Żelazowej Woli? zresztą tej w Warszawie tez nie znam, ale szybciej będę zwiedzać Chopina zakamarki.

ja bylam w Polce i U Kucharzy. obie to straszne porazki. obsluga sie slimaczy, jedzenie nijak ma sie jakoscia do ceny, wystroj tez bardzo sredni. jak do tego, co ta pani prezentuje i doradza w telewizji to w obu przypadkach mialam wrazenie, ze zamiast jezdzic i uzdrawiac restauracje w calej Polsce to powinna raczej zajrzec do swoich przybytkow bo zle sie tam dzieje. zdecydowanie nie polecam!

Bylam w kilku- ale z tego co mi wiadomo to na pewno Alegoria/alegloria jest gessler na pl. trzecvh krzyzy w warszawie - ale bylam sluzbowo - sniadania i lunche, i bylo ok, osobiscie w wawie sa duzo lepsze knajpy pod kazdym wzxgledem - ale ta nie byla najgorsza aczkolwiek troche ma rozbuchany pr;-)) pamietam ze sniadanie podali taki wielkie ze nie dalam radzjesc polowy ale ja generalnie malo jem rano;-)) co do cen poszukaj w necie - na pewno jest menu z cenami, ja nie pamiatam - z reszta zwyklebylam zapraaszana sluzbowo

Gość przewodnik-ślubny
Witam serdecznie. Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom :) http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziecie tam mnóstwo przydatnych linków oraz treści :)