Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1812

pytanie

Polecane posty

Gość 1812

Czy 18 cm długości i 12 obwodu we wzwodzie to za mało jak na 17 lat? Pozdr.

Gość 1812
ptaszek ;)

Gość 1812
zajefajna ta pasta;p;) a moje pytanie 18 długosci 12 obwodu dużo czy mało, prosze o szczere odpowiedzi Pozdr.

Gość 1812
podkreslam ze kiedy stoi i mam 17 lat. Pozdr. Ps. dla tych którzy nie wiedzą chodzi o ptaszka;P

Gość Pxxxx
12 cm obwodu? strasznie cienki ten ptaszek :o

Gość 1812
no to dużo czy mało!? ogólnie please Pozdr.

Gość Święta Wincenta
Na Twoim miejscu synu zainteresowałabym się operacjami wydłużającymi i podrubiającymi penisa :P:P:P

Gość wredniak447
A co? Reka narzeka? :>

Gość 1812
nie narzeka tylko sie pytam, CZY DUŻO CZY MAŁO!? POZDR.

Gość yg67uyt687t
malenstwo!!!!!!!gosciu nawet sie nie kompromituj tutaj bo jesi moj facet by mial taka miniaturke jak ty to .......nie bylabym z nim ani sek dluzej,,

Gość lasseczka
Takie wymiary to maja chyba tylko niemowlaki :O

Gość 1812
może mały ale wariat, nawet małym potrafię ją doprowadzić do orgazmu, jakbyś miała byc z facetem tylko że ma wielkiego h*ja to proponuje zaczij chodzic z murzynem to on Ci dogodzi. Pozdr. PS. J*bać to frum tylko się z ludzi potrafią śmiac, jeb* su*.

moim zdaniem nie masz co narzekac ;) 18 to duzo:) normalką jest 14 ,15 nie wiem dlaczego chłopacy maja z tych powodów jakiekolwiek kompleksy, ja bym wolała przecietny rozmiar niz duzy, czym wiekszy tym bardziej kobiete boli , takie moje zdanie

Gość 1812
Dziękuję, za jedną rozsądną odpowiedź, Pozdrawiam Serdecznie!

Gość rthrftgb
chwalisz sie czy żalisz?????????

Gość JAGNA iBORYNA
dUzy moze wiecej maly moze taniej!!!!

Gość STANOWCZO
za mało- więc kłam pinokio, kłam!

Gość 1812
Nie wiedziałem jaka jest średnia, i naprawdę mam 18 długości i 12 obwodu we wzwodzie, zadałem poważne pytanie bo nie wiedziałem naprawde jaka jest srednia więc dużo czy mało te 18 cm na 12 cm??? Pozdr.

Gość agiii
ja ciekawa jestem czym mierzyłeś.. linijka, metrem krawieckim? po prostu ciekawa jestem

Gość G.......
kurwa ludzie dajcie juz spokoj z tymi chujami !!! Oczywiście ze DUZO, a napewno kilka cm powyżej średniej i moze jeszce z cm ci urosnie !!!

Gość pepeeppe
mysle ze w sam raz:) stawiaj na jakosc chlopie

Gość zdejmiony
Dziś byłem o dziwki, skorzystałem nie powiem ... było ok. Po wszystkim pogawędzilismy trochę zapłaciłem za 2 godz. Ona penisów widziała więcej niż wy macie włosów na głowie ... i tak jakoś zeszło na rozmiary; ona gada, że ja mam dużego, mówie szczerze mam 16,5 cm we wzwodzie (30 lat) 2 poprzednie "narzeczone" z którymi chodziłem twierdziły, że w niektórych pozycjach odczuwają ból podczas stosunku i musiałem uważać. Ta dziwka stwierdziła, że większość klientów ma miejsze i o wiele minejsze penisy od mojego (to by się zgadzało jesli wierzyć, że średnia to 14 - 15 cm). Oczywiście zapytałem się czy zdarzają się wieksze niz mój, jak często i jakiego miała najwiekszego. Odpowiedziła, że: 1/ wieksze się zdarzają, 2/ rzadko, 3/ na 50 klientów 1 może ma wiekszego niż mój, 4/ kilka razy (od 6 lat w zawodzie ok. 20 klientów w tygodniu ma 24 lata) była przekonana, że penis klienta miał ok. 20 cm może , jak powiedziła, nawet ze 2 cm więcej i definitywanie stwierdziła, ze to za dużo jak dla niej, a dla normalnej kobiety tym bardzej - z takim nie ma szans na orgazm dla normalnej kobiety (ona lubi - jezeli tak można powiedzieć - standardowe, wie że jest bezpieczna i że jak facet jest czuły to najczęscje z takim odczuwa pewną przyjemność bo oczywiście nie orgazm, nigdy takiej przyjemności nie miała z gigantem). Facet chwalipienta, więc jeśli masz 18 cm , w co i tak nie uwierze (pewnie nie wiesz jak mierzyć) , to teraz sam rozumiesz co doświadczona kobieta ma do powiedzenia. Pozdrawiam.

Gość 1812
a jak mierzyć mądralo? magister się znalazł od mierzenia kutasów, Pozdr. Ps. mierzyłem linijką(długość) i metrem krawieckim(długość i obwód), tak dla sprawdzwenia wymiarów, i się zgadzało 18 dł. i 12 obwodu.