Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

...Wasze piersi przed okresem...

Polecane posty

Czy Wasze piersi przed okresem (5-7) dni przed tez sa nabrzmiale i bola?? Czekam na odpowiedzi

Gość oczywiście że tak

Gość reda
dokladnie sa wieksze, i takie twarde jakby byly w nich takie guzki, a od czego to zalezy?? Od tego,ze przed okresem zbierasie w nich woda?? Tak gdzies slyszlaam,a wy??

myślę, że od wody zwiększa się ich objętość, a od hormonów wrażliwość. mnie nigdy nie bolały, a w tym cyklu to nie mogłam w ogóle ich dotknąć.

to prawda z ta woda. nawet brzuch tak dziwnie pecznieje... *osobiscie bardzo mis ie chce pic (i nie mowie tu o browarku - tak ogolenie). A sutki - tych francowatych guzikow to bym sie najlepiej pozbyla chirurgicznie przed ciotka!!!! Takie wredne!!! :)

Gość reda
a ogolnie dziewczyny jakie sa Wasze przypadlosci, przed miesiaczka, mnie jeszcze tak 3 dni przed bola plecy z tylu w okolicy krzyza i taka zmeczona sie czuje. A jakie sa wasze inne przypadlosci pms??

Gość Aspi_
u mnie np..mam duzy apetyt na jedzenie poprostu jem..:P :D albo czuje sie zmeczona...ze nie mam sily na nic :)

a ja znowu mam taka ochote na robote, ze w wiezowcu wszystkie okna bym umyla, ale tak jest niezawsze. tez mnie bola plecy, mam \"podkowy\" pod oczami, jestem niewyspana i juz ze 2 dni przed ciotka \"skrabie\" mi cos po macicy od srodka (pewnie scianki sie zluszczaja) i brzuch zaczyna bolec jak na okres.