natalinaa 0 Napisano Listopad 2, 2006 Czy Wasze piersi przed okresem (5-7) dni przed tez sa nabrzmiale i bola?? Czekam na odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 jasne... normalne... sa jakby wieksze i twardsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiście że tak Napisano Listopad 2, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chelsea_23_ona 0 Napisano Listopad 2, 2006 MNIE ZAWSZE BOLĄ SUTKI NIE CAŁE PIERSI A SUTKI!!! NIE WIEM DLACZEGO ALE TAK JEST MAM WRĘCZ UCZUCIE DUŻEGO PIECZENIA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reda Napisano Listopad 2, 2006 dokladnie sa wieksze, i takie twarde jakby byly w nich takie guzki, a od czego to zalezy?? Od tego,ze przed okresem zbierasie w nich woda?? Tak gdzies slyszlaam,a wy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Listopad 2, 2006 myślę, że od wody zwiększa się ich objętość, a od hormonów wrażliwość. mnie nigdy nie bolały, a w tym cyklu to nie mogłam w ogóle ich dotknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 to prawda z ta woda. nawet brzuch tak dziwnie pecznieje... *osobiscie bardzo mis ie chce pic (i nie mowie tu o browarku - tak ogolenie). A sutki - tych francowatych guzikow to bym sie najlepiej pozbyla chirurgicznie przed ciotka!!!! Takie wredne!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reda Napisano Listopad 2, 2006 a ogolnie dziewczyny jakie sa Wasze przypadlosci, przed miesiaczka, mnie jeszcze tak 3 dni przed bola plecy z tylu w okolicy krzyza i taka zmeczona sie czuje. A jakie sa wasze inne przypadlosci pms?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aspi_ Napisano Listopad 2, 2006 u mnie np..mam duzy apetyt na jedzenie poprostu jem..:P :D albo czuje sie zmeczona...ze nie mam sily na nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 2, 2006 a ja znowu mam taka ochote na robote, ze w wiezowcu wszystkie okna bym umyla, ale tak jest niezawsze. tez mnie bola plecy, mam \"podkowy\" pod oczami, jestem niewyspana i juz ze 2 dni przed ciotka \"skrabie\" mi cos po macicy od srodka (pewnie scianki sie zluszczaja) i brzuch zaczyna bolec jak na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach