Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam nie wazne

ILE kosztuje LOGEST !!!!!

Polecane posty

Gość ktos tam nie wazne

ile kosztuje LOGEST ja biore Harmonet kosztuje 28zł i czy po 3 miesiacach brania harmonet moge zmienic tabletki na inne szczeze to jak dla mnie 28zł to bardzo duzo, zwłaszcza ze kupuje odrazu 3 opakowania i wychodzi w net 90zł, a w mojej sytuacji to bardzo drogo powiedzcie jakie sa tanie tabletki, skuteczne i nie wywołuja skutków ubocznych, zebym nie tyła, hehe najlepiej takie zeby jeszcze tłuszcz spalały zartuje ale jakies dobre i tanie, ponoc te dwu składnikowe sa najlepsze, sama nie wiem poleccie mi cos, w pn ide do lekarza i poprosze o zmiane z gory dzieki

Gość KasiMysia
Logest jest dobry polecam aczkolwiek na pewno nie jest tani ja płace 32 - 36zł za opakowanie. Nie mam żadnych skutków ubocznych :)

Gość meheret
w krakowie najtaniej za 29 zł. podobno cilest nie przekraczają nigdy 20 zł. Uważaj jak bedziesz prosić lekarza o zmianę na tańsze bo mi dupek z łacha przepisał i był oburzony ze chce tańsze niz pierwsze które mi przepisał - yasmin, teraz ide do innego i sie dowiem wszystkiego juz dokładnie i fachowo. A tabletki mozesz zmienić zawsze nawet po kilku latach

Gość ktos tam nie wazne
nie no moj mi znieni, poprosiłam o tabletki jak szłam po prostinol duo czy jak to tam, była roztrzesiona pamietam prosiła o to i odrazu o antykoncepcje i on sie pytał jakie pani chce a ja mówie obojetnie, on mówi moge zapisac takie za 10zł albo takie za 40zł ja bedac zdruzgotana bo chciała jak najszybciej zarzyc prostinol, pwoedziałam "panie cena nie gra teraz roli, przepisuj mi cokolwiek" no i przepisał takze zgodzi sie to wiem, on spoko jest byłam w srodku cyklu i pytałam kiedy zaczac antykoncepcyjne brac, to on mówi ze jak okres przyjdzie, potem patrzył w kalendarz i mówił, w sumie pani weznie teraz, ja na to, dobra wstrzymam sie od seksu, zaczene brac normalnie, a on przenikliwym wzrokiem na mnie popatrzył i spytał "a przepraszam sex pani przyjemnosci nie sprawia ze bedzie sie pani wstrzymywac," hehe zamurowało mnie, ta jego bezposredniosc :D:D spoko koles :)