Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala24

Jak się zamawia książki przez Amazon.com?

Polecane posty

Gość Kala24

Sama nie jestem bardzo biegła w ang., a chcę zamówic ksiazkę dla siostry jako prezent. Przy książce jest cena 12$, ale nie potrafie się doczytać czy to już z przesyłką czy bez! Ktoś zamawia tam książki? Może mi pomóc?

Gość Kala24
Będę odnawiać :)

Gość Kala24
:)

Gość Kala24
Halo..

Gość Kala24
Nie odpuszcze

Gość barrywhite
Musisz kliknac na Add to shopping list, a pozniej sie zarejestrowac.

Gość barrywhite
Placi sie katra kredytowa, najprawdopodobniej Visa lub Mastercard. Do ceny dochadza koszty przesylki. Na liscie krajow europejskich nie znalazlam Polski. A w innych ksiegarniach wysylkowych nie ma tej ksiazki? Bo chyba ze Stanow ci sie nie bedzie oplacac :(

Gość Kala24
Dzięki za odezwę, nareszcie!! Można sprawdzić ile wyniesie przesyłka przed rejestracją?

rejestrujesz sie co nic nie kosztuje wrzucasz ksiazke do koszyka idziesz do checkout gdzie dowiesz sie ile przesylka bedzie kosztowac, wtedy mozesz kliknac ze nie chcesz kupic powinny byc rozne mozliwosci przesylki w zaleznosci jak szybko chcesz otrzymac towar karte kredytowa podajesz wtedy gdy zdecydujesz sie kupic

Gość magdaleeeene
to przy zakupie kartą trzeba podać numer karty i pin czy co? Tez pilnie potzrebuję zamówic ksiażki z Amazon ale nie wiem dokładnie jak płacić kartą...

Gość wujek chujowa rada
Ludzie, przecież tam jest wszystko napisane... :O

Gość magdaleeeene
jak tak trudno ci odpowiedzieć na pytania to po co sie odzywasz wogole? twój post jest zbędny

Gość sorki....
że się nie wbijam w temat ale mam straszna ochote na jednego faceta Remik, doprowadzasz mnie do szaleństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do zalozenia konta chyba nie potrzeba numeru karty kredytowej, numer karty potrzebujesz do zakupu jak sie zdecydujesz gdy masz towary w koszyku i idziesz do checkout, oprocz numeru potrzebujesz do kiedy wazna jest karta i nie jestem pewien czy teraz chca 3 ostatnie cyferki z drugiej strony karty, 3 cyferki ktore sa podane po 16 cyferkach karty na pasku z drugiej strony zaloz sobie konto , wybierz jakas ksiazke i przejdz przez wszystkie etapy az do momentu gdy beda chcieli szczegoly karty, wtedy zobaczysz , nie musisz nic wpisywac tylko zrob cancel, zobaczysz jak to wyglada nikomu nie dawaj PIN

Gość magdaleeeene
dzieki Kirus :)

Gość magdaleeeene
jeszcze pytanko, czy z amazon co.uk można sie wylogować jakoś bo nigdzie nie widze takiej mozliwosci :p Pamiętasz moze ile kosztuje wysyłka z co.uk? Bo z com widze ze 4,49$ ..

Gość magdaleeeene
odświeżam pytanko :>

chyba nie ma takiej opcji aby wylogowac sie, jak usuniesz cookies to bedziesz wylogowana, zreszta przy zamawianiu jeszcze raz musisz podac haslo nie jestem pewien ile przesylka z amazon.co.uk do kraju bo zamawialem tak dla kogios chyb aze 4 lata temu, mieszkam w uk i nie place za przesylke, w uk masz ceny w funtach jak wybierzesz towar to na nastepnej stronie powinny byc opcje jaka chcesz przesylke pzdr :)