Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

Szukam super dziewczyny dla kumpla???

Polecane posty

Gość olenka22
oczywiscie ze sa!!!! Tylko te odleglosci... :( ja odpadam niestety - centrum Polski...

Pracuje nad jego wiara jak tylko moge niestety widzimy sie góra 2 razy w miesiacu :( a przez tel to nie to samo co oko w oko. Ale cóz wojsko wzywa hihi

Gość Amelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Napewno a jak nie wierzy to go skontaktuj ze mna to ja z nim pogadam przez telefon i pokrzycze to mu sie odechce tracenia wiary I jeszcze jedno nie szukajcie los juz wie jak was odnalesc

Gość darietta
ja tez nie moge znaleść faceta i nieraz tez mam załamke ze juz nikogo nie znajde ale u mnie to nie jest spowodowane zawodem poprostu mam lekkiego pecha a co do twojego kolegi to powiedz mu ze sa dziewczyny którym by to nie przeszkadzało powiedz ze wypowaiadały sie na forum

Na pewno mu powiem w końcu jakas iskierka nadzieii sie pokazał nawte podesle mu to żeby sobie poczytał że mu nie sciemniam :)

Gość darietta
no to najlepiej bedzie jak mu podeslesz to pozdrowienia dla kolegi

Gość niewybuch ...
szczerze to poszukaj ale dla siebie lepiej odpowiedniego .....hiiihiii a nie scieme walisz ze dla kumpla ...echhhhhh

Gość niewybuch ...
wlasnie i wszystko jasne znam ten bayerek ......bylem teraz w wojsku i mowie wam dziewczyny nigdy z wojskowym bo gnacik przeszkadza ehehehehe

Gość niewybuch ...
no nie wiem nie wiem a zreszta zycze powodzenia w szukaniu a moze..... :D kto wie ......... a ty kim jestes pielegniarka ..eeee to brzydkie chociaz bialy kolor taki podniecajacy .hm oki jak umiesz murowac to biore eheheheh:D

Nie nie pielegniarka ( chociaz zalezy kiedy ) Murowac nie umiem ale wytapetowac pokój moge :)

Gość niewybuch ...
hmm i znow wielki znak ? wytapetowac to bym wolal zebys umiala siebie gdyz to podkresla no wiesz....:D

Ze niby co wytapetować.?? Obejdzmy sie bez znaków ? będzie łatwiej rozmawiac prosto , zwięzle i na temat. Odbiegamy od tematu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niewybuch ...
a wiec tak szczezrze krotko i na temat lubie lubie no wiesz ....... :D a ty

Gość tulipanek965
zolnierze sa piekni!!!wszyscy!chociaz roznie o nich mowia i pisza! ja bym sie z checia spotkala z zolnierzem...ku chwale Ojczyzny:-)

Gość tulipanek965
szkoda tylko ze ten twoj zolnierz nie jest zmecholem po per aspera ad astra.tych to juz naprawde na rekach nosic! ale pozdrow koniecznie!

Gość heeeh
No dobra... szukasz super dziewczyny dla kumpla... a kumpel tez taki super jest;>

Gość sfklk/sf jr
jestescie z glogowa??? to mieszkam blisko WAs 30 km