mmm my ding ding dоng 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ale to chuujowe, ze klaudiusz pokazala man of the moon'owi co jej pisales, widmo, to nieladnie postapila bardzo To zabawne, bo niczego mi nie pokazała Krzysiowy atak padaczki był jedynie inspiracją do dalszych baitów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 3 godziny temu pewno by mu zwieracze sie popuscily, gdyby klaudiusz przyleciala mnie odwiedzic w UK xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmm my ding ding dоng 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: pewno by mu zwieracze sie popuscily, gdyby klaudiusz przyleciala mnie odwiedzic w UK xD Kupiłbym jej bilet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 3 godziny temu ja doskonale pamietam jak sie smiali z widmoka co jej pisal, ze wszystko mu pokazala, to bylo juz jakis czas temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 3 godziny temu podobno jestes bezrobotny wiec nie mialbys za co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 3 godziny temu no klaudiusz moglaby przyleciec, i wziac sobie mojego wspollokatora, moja mama twierdzi, ze to piekny chlopak, a ja slyszalem jak za sciana ruuchal sie ze swoja ex, wiec i doswiadczony... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 3 godziny temu wyro tak latalo a sciany az sie ruszaly i byl lomot, on ladnie sie w niej naspuszczal i dziwne, ze nie zaciazyla... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu do tego mlodszy niz malolat elci xD polecam, dobra partia ^^ xDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no klaudiusz moglaby przyleciec, i wziac sobie mojego wspollokatora, moja mama twierdzi, ze to piekny chlopak, a ja slyszalem jak za sciana ruuchal sie ze swoja ex, wiec i doswiadczony... xD on sie ruuuchał z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, KochamElcie<3 napisał: wyro tak latalo a sciany az sie ruszaly i byl lomot, on ladnie sie w niej naspuszczal i dziwne, ze nie zaciazyla... xD Potem byłeś na L4 bo odbyyt rozjeebany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu ciekawe czy man of the moon potrafi tak dogodzic kobiecie, jak moj wspollokator... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ciekawe czy man of the moon potrafi tak dogodzic kobiecie, jak moj wspollokator... xD SPYTAJ ANULKI VIKERNES Edytowano 2 godziny temu przez MARTYNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu man of the moon to juz troche staruch zaraz 40, a moj wspollokator to mloda i swieza krew dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: man of the moon to juz troche staruch zaraz 40, a moj wspollokator to mloda i swieza krew dopiero To tym bardziej bym się martwił że Alfons niedługo wymieni cie na młodszy model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu Polecam mojego wspollokatora Gaja vel klaudix xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu on doswiadczony i ty tez, pasowalibyscie razem do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 2 godziny temu gaja vel klaudix, jak zaciazysz z moim wspollokatorem, to ja wroce do namiotu, zeby wasze dziecko mialo pokoj dla siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach