Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggjgjjgjg

Moze ktoras pomoze,pogada?

Polecane posty

Gość ggjgjjgjg

Sluchajcie dziewczyny, nie wiem jak zaczac! Czesto czytalam o yakich sytuacjach jak moja terazniejsza i zawsze wydawalo mi sie oczywiste jak sie zachowac a teraz jestem w kropce! Otoz moj chlopak ma kolezanke ze studiow,pare razy wiem ze ona i on puszczali sobie sygnaly! sygnaly ok,nie panikowalam, kiedy go pytalam mowil ze to tylko kolezanka! wiezylam! potem ona pisala do niego slonce,buzka itp mowil ze to po kolezensku! Dzis w archiwum gg znalazlam do niej smsa "Co tam slychac? Tesknisz za mna? Ja za Toba bardzo! Napisz cos milego bo sie nudze" ! on twierdzi ze to bylo dla beki! ja nie wierzylam ale potem mnie jakos udobruchal i wiem ze nie powinnam ale mu wieze! co ja mam robic?? pomozcie mi!!!

szczerze???? ona probuje ci go odbic..moze nawet nie wie,ze on ma kogos(ciebie) walcz o swoje postaw mu sprawe jasno..powiedz,ze albo przetsanie z nia w ten sposob pisac albo sie rozstaniecie(wiem latwo to pisac,gorzej w praktyce)

Gość tulipanek965
tak to sie zawsze zaczyna

Gość ggjgjjgjg
dzieki! ja go pytalam czemu tak do niej napisal? a on mowi ze tak z nudow i w ogole,ze nic do niej nie czuje! nie wiem co myslec! a jesli on bedzie z nia pisal po kryjomu,nawet jesli mu tak powiem!

Gość klips
Niedobrze to wygląda. On coś kręci, nie wierz mu.

Gość ggjgjjgjg
co tulipanek masz na mysli??

Gość tulipanek965
nie wierz mu!

Gość ggjgjjgjg
ja nie wiem! nie chce mu wierzyc! ale nie moge! nie wiem czemu MU WIERZE! nic mnie nie oklamywal! moze dlatego??

Gość ggjgjjgjg
mialo byc nigdy mnie nie oklamywal

Gość ggjgjjgjg
jak myslicie czy to mozliwe ze on pisal dla beki? sama go bronie jak jakis debil!

Gość tulipanek965
przyłapałas smsa od niej to co miałci powiedziec?ze to dla beki?chyba zartujesz.w zyciu bym nie uwierzyła.cos sie miedzy nimi szykuje.albo dzialaj w obronie wlasnej albo kopnij go jakas awantura

moze oklamywal ale nigdy nie wychwycilas klamstwa? a tulipanek mial na mysli zdrade,albo to,ze odejdize od ciebie..a jak cos nie wypali wroci z podkulonym ogonem

Gość klips
No to mu wierz jeśli chcesz. A dla Ciebie to jest normalne zachowanie? W jakim świetle on Ciebie stawia pisząc innej że za nią teskni? Nie czujesz się przed tamtą chociażby, głupio?

Gość ggjgjjgjg
jesli ja i jego cos laczy to nie wiem co musialabym zrobic zeby w to uwierzyc!!!

Gość ggjgjjgjg
wlasnie klips masz racje! czuje sie okropnie! myslalam zeby z nia pogadac,moze ona nie jest winna,moze nawet o mnie nie wie! a jak o mnie wie to wyjde na idiotke!

Gość tulipanek965
groosia...dokladnie to mialam na mysli!zdrada zawsze tak sie zaczyna.od niewinnych smsow.potem idzie zazwyczaj dalej.niestety.

Gość klips
ją zostaw w spokoju, ona wie o Tobie albo i nie ale Twój chłopak to chyba ma świadomość że jesteś jego dziewczyną? To on nawala. Ja bym mu nie wierzyła.

Gość ggjgjjgjg
to jest takie dziwne, jak czytalam podobne problemy na kafe to myslalam sobie jeny jakie te dziewczyny glupie,jeszcze sie zastanawia co zrobic itp ja bym juz dawno go rzucila! a teraz ja jestem taka glupia naiwna!

swoja droga,nie rozuemim jednego...jak on moze sie nudzic i ci to mowic prosto w oczy,skoro ma CIEBIE????!!!!!!!!!!!! mozesz mi to wyjasnic? tulipanek...nie zawsze(moz edlatego ze jestem dziewczyna) lubie flirtowac,ale nigdy nie z facetami,ktorzy mja adziewczyny...bo i tak wiem,ze nie moge byc na tyle bezczelna by rozbic zwiazek... moze on nie powiedzial z ema dziewczyne! autorko-a moze napsiz jej smsa od siebie,ze nie zyczysz sobie smsow w takim stylu..i zeby to zachowala dla siebie-a jezlei powie twojemu boyowi..znaczy to,ze raczej nie maja przed soba tajemnic..a to juz powinno byc bardzo ostrzegawczE!

Gość klips
Bo jak się kocha to chce się wierzyć. Zawsze łatwiej trafnie ocenić czyjąś sytuację niż swoją własną. Nie martw się, nie jesteś jedyna :)

Gość tulipanek965
przeciez pisza do siebie "slonce","buźka" w takim razie sa juz troche zaawansowani w znajomości.a jeśli ona o tobie nie wie to w takim razie twoj facet to swinia totalna i on cos knuje napewno.kumplowi ze studiów powiedzalabym ze mam faceta gdyby pisal do mnie "słońce"

Gość ggjgjjgjg
bylismy pokloceni i tydzien sie nie widzielismy! i w ten czas napisal jej tego smsa! nie wiem sama co myslec!

Gość klips
A mi się wydaje, że tę sytuacje powinnaś rozwiązywać tylko i wyłącznie z chłopakiem. Zamierzasz odpędzać od niego wszystkie dziewczyny? Głupio to brzmi, no nie? :D Co to za facet który zapomina że ma dziewczynę?

dlaczego tylko faceta..skoro dziewczyna moze nie wiedizec ojej istnieniu to trzeba w kopncu ja uswiadomic..ejzlei bedzie honorowa to sie ogarnie..jak nie to przystapi do ataku

Gość ggjgjjgjg
prubowalam rozwiazac to mi powiedzial ze to glupota ze mnie kocha i ze nic do niej nie ma! ze glupia sytuacja ale ze naprawde to tylko glupi sms! ze jak by chciala z nia byc to by ze mna zerwal! chyba teraz do mnie dochodzi ze to nie mozliwe! jestem taka stara i taka glupia!! nie wiem jak ja mu uwierzylam! ale jestem pewna ze przez 6 lat naszego zwiazku nigdy mnie nie oklamal ani nie zdradzil! wiec czemu tak sie musialo stac!

Słonko!Mój były też tak pisał ze swoją sąsiadką.Męczyło mnie to. Już nie jesteśmy razem a ja znalazłam prawdziwe szczęście,a on z nia chyba był potem...

Gość ggjgjjgjg
ale on jest moim prawdziwym szczesciem od wielu lat

Gość ggjgjjgjg
od lat 6,zreszta nie wiem jak liczyc bo on twierdzi ze kochal mnie juz w podstawowce! zanim zaczelismy chodzic bylismy przyjaciolmi! razem potem chodzilismy do sredniej,teraz studiujemy w jednym miescie!! wydaje mi sie ze on nie moglby zrobic czegos takiego!