Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja2000

czy jest mozliwe

Polecane posty

Gość kaja2000

czy jest mozliwa owulacja w pierwszych 4,5 tygodniach ciazy??? zrobilam dwa testy, jeden wyszedl negatywny a potem drugi pozytywny i sie bbbbbardzo ucieszylam. Ale wczoraj strasznie bolal mnie jajnik, tak jak zawsze kiedy mialam owulacje. Zawsze czulam takie pękanie, straszny bol jajnika. I troche sie zmartwilam bo z tego co wiem to owu w ciazy nie moze wystapic, a te bole to naprawde byly identyczne, zaznacze ze jestem wlasnie w polowie cyklu wiec to juz w ogole by pasowalo.. w ciazy tez prawie na 100% jestem, okresu nie mialam, tylko brązowe plamienie przez pare godzin w dniu @.. test pozytywny... juz nie wiem co o tym myslec..

Gość kaja2000
ktos mial podobna sytuacje? plizz...

ciezka sprawa... tutaj to tylko lekarz bedzie wiedzial co robic. Dziwi mnie, ze do tej pory jeszcze nie poszlas

Gość kaja2000
bo dowiedzialam sie z drugiego testu przed 1.11 ze 'niby' jestem w ciazy, wiec dzisiaj dzwonilam do gina i na poniedzielek mam wizyte. Wydaje mi sie ze albo jedno albo drugie-albo jest ciaza albo to byla owu.. bo obydwie raczej niemozliwe..

Gość kaja2000
dzieki... chcialabym byc w ciazy ale ta owu to mnie zalamala..

nie bedziesz tego pewna, jesli nie skorzystasz z porady specjalisty! nie ma co gdybac, do tego czasu badź spokojna! POZDRAWIAM!