Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RedEye

Widze,ze tu spory problem ze znalezieniem faceta...

Polecane posty

bylo tak,ze mam wielbiciela cichego,ale jakis zwiazek zacznie sie rzekomow grudniu...nawet logicznie.....zresztą jestem bardzoooooo sceptyczna juz do wszystkiego.......

ja bym sie nie poddawala tak latwo na Twoim miejscu, to jest tak, ze jak czegos bardzo chcemy to zazwyczaj sie nie udaje, ale jak przestajemy o tym tak bardzo myslec to sie wtedy pojawia, np milosc ja kiedys wypatrywalam jej w niemalze kazdym facecie, ktory sie pojawil, teraz wyluzowalam, nadal pragne milosci, ale juz w inny sposob, nic nie robie na sile, wyluzowalam totalnie, bo wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bedzie :) zycze wiecej optymizmu :)

no,ze wiele kobiet wokol niego jest(fakt 3) ale zdaje sie byc zainteresowany inną i nie na powaznie(jedną z tych trzech i raczej na powaznie) , co do mnie to bardzoo zwrocil na mnie uwagę i mnie testuje.ze mam byc inna niz wszystkie to go zaintryguje.zresztą jzu mnie obserwuje(nic z tego nie wyniklo) i nie lubi gdy mu sie narzucają kobiety...fakt,bo sam podchodzi do niej..........;P e tam co ma byc to bedzie...mi juz to obojetne jest.

czyli jednak jest w tym prawda, moze dlatego ze podchodzisz do tego sceptycznie trudno Ci w nia uwierzyc, poza tym nie wiesz przeciez co ten koles mysli, mozliwe, ze interesuja go kobiety tajemnicze i nietuzinkowe bardzo dobrze, ze zobojetnialas, sadze ze teraz wlasnie moze wydarzyc sie to, na co czekasz ja przestalam niedawno upierac sie przy pewnym kolesiu, a wtedy on stal sie milutki wobec mnie jak nigdy, oczywiscie nie oznacza to ze ma cos do mnie i raczej tak nie jest, ale sytuacja sie zmienila na lepsza, tylko ze mnie juz wcale nie zalezy na nim i nie bede juz o niego zabiegala :) co mnie cieszy :)

Furiously and Deadly//🌼Wiem co to za program.Kochana ja wierze tylko w tarota ,ktorego ukladala mi siotra,bo jednym slowem sie sprawdzal.A to co Ci komputer wysyla to ...inna gadka.Wyslij drugi raz i albo Ci wysla kolejne albo to samo jelsi podajesz tam swe imie.Hehe!Robienie ludziom wody z mozgu. Ja to taka ubita,ze szok:( Dzien dzisiejszy mnie wykonczyl.Niewyspalam sie ani ciut:(

liquid_silk//🌼J aw ciaglym pospiechu.Kurde musze zwolnic,bo zle sie to skonczy,ale jak tu zwolnic jak obowiazkow tyle:(Pozdrawiam Cie cieplutko ❤️for you!

nic nowego redziu, a u Ciebie? czekam na mojego, ale chyba sie nie doczekam juz, tak sie jakos zalamalam dzisiaj znow :(

coz cierpliwosc poplaca,ale ciezko z nią... podobno pomaga tzw.sprawcza sila mysli, ze trzeba bardzo czegos chciec albo \"byc pewnym czegos\" sprobowac zawsze mozna;)

ja tego chce tak bardzo, ze to az boli czasem, dzis sobota wieczor, a ja znow sama w czterech scianach, pragne byc z tym moim mezczyzna, ale jakos nie ma go ze mna i nawet nie wiem czy kiedys bedzie, mam takie zahwainia wiary w siebie i w to, ze go spotkam, nie lubie takich mysli, ale sa i siebie samej nie oszukam, tyle lat czekania, a nic pewnego, ze to nie pojdzie na marne :(

jesli czujesz ,ze spotkasz go,i bardzo tego pragniesz i wierzysz to nie ma bata......wycisz sie na troche,odpusc az.....zycie lubi zaskakiwac... gdybym ja sama sie do tego zastosowala...niby boje sie zwiazku a podswiadomie bym chciala...dokucza mi ta samotnosc...jedna moja dobra kolezanka,jak sie dowiedzialam teraz zaczela sie z jakims umawiac.....hehe a tak anrzekala...i z pewnoscią kpila ze mnie i zle zyczyla nawet gdy jej opowiadalam o swych rozterkach... ale trzeba byc silnym...nie ma tego zlego co by an dobre nie wyszlo jak mowią;)

czuje, ale nie chcialabym sie tak pomylic, malo tego, ja nawet go sobie wyobrazam i nadalam mu w swoich myslach imie, wyobrazam sobie jak go poznaje, sie w nim zakochuje, a on we mnie, bardzo silne te wyobrazenia sa, tylko widzisz gdybym wiedziala ze sie pojawi, gdyby nagle ktos mi powiedzial, tak spotkasz tego mezczyzne na pewno, ale tak niestety nie ma :(

❤️Hej!Co u Was moje Panie?Ja to dwa dni balowalam na disco.Wczoraj juz mialo sie skonczyc na piwku i coli,a skonczylo sie na kilku piwach,2x malibu i martini bianco:D I smie stwiedzic,ze leb to ja mam ze stali :p Poszlo tylko w nogi ciut.A z reszta wporzasiu:)W piatek bylam z kolezanka i wicie co?Niechcialam dac numeru dla kolesie,a on powiedzial do mnie :\"I tak Cie porwe!\" i wzial mnie mocno schwycil z kolega ,a ja taka mala drobna bezsilna :o hehe... i wyniosl mnie z klubu jak dywan !!!!!!!!!!!:o Mowie do ochroniarza,ze ja niechcem wychodzic!A on powiedzial pozniej,ze myslala,ze to moj chlop!A ja na to,ze widze go pierwszy raz w zyciu!:o Zaniosl mnie w ten ziab do metra,tzn. do klubu metro i ja do ochrony tam mowie\"ale ja niechcem tu wchodzic\" w pozycji \"dywan\" ,a ludzie to normalnie byli w lekkim szoku.Koles laske wynosi z klubu i to jeszcze m7/vip,a to taki klub,ze niby ochrona jest super,a tu dupa :o hehe! A wczoraj z Dawidkiem to bylo niezle.Zazdrosnik jeden:D hihi! :p

~ love comes again~ Nosi mnie :D :D hihi!Zaraz imprezke chiba zrobie w domu o 12.45 ;p

heh a ja zaczynam myslec pozytywnie..co bedzie to ebdzie grunt to sie nie zalamywac i nie tracic nadziei.....i sluchac swej intuicji......nawet dzis gdy tylko przeszlam obok obejrzal sie :classic_cool: albo mi sie wydaje;P ale po co sie smucic.......... za to nawazylam sobie piwa z tym typem z koncertu...ciagle sie gapi,itd..koledzy cos szeptają gdy ide. itd..wqrwia mnie to,.jak i ten osobnik......teraz cos kombinuje aby go zniechecic;P kurde ja to mam problemy ciekawe;P

Furiously and Deadly🌼Kochana no masz problemy.Ile bym dala zeby tylko takie miec :p Moj Dawidek juz zaprzyjazniony z moja mamuska.Wczoraj siedzial u mamy 2 godziny w pracy az odwiozl go tata moj do domu,hehe!No ciekawie.Mojej matce bardziej zalezy na Dawidzie niz dla mnie na nim,hehe!Nie samowite jest to jaki mam teraz dystans.To jest chyba poprostu strach przed wykorzystaniem,obojetnie jakim.Ostatnio tez mu powiedzialam,ze z sexem mi sie nie spieszy i,ze jak bedzie mnie naciskal to uciekne nim sie obejrzy! 😠 Mma uraz lekki na to wyglada.No coz.Wczoraj sie ciut poklocilismy na gg.No,bo ja widzialam,ze tak bedzie!😡Na gg to zadna gadka!wr!Juz nie pierwszy raz sie z kims postrykalam :p

ee tam ja tez jestem klotliwa...;P wg mnie dobrz ezrobilas,ze bez ogrodek powiedzialas mu o tym co na razie myslisz o sexie itd..lepiej zeby wiedzial to juz na poczatku...poza tym wg mnir nie masz urazu tylko nie dojrzalas do tychze spraw,zresztą pospiech nie jest w tej kwestii wskazany,wrecz przeciwnie... ech a ja jestem dosc przeziebiona i kolo nosa moze przeleciec mi calonocna impreza urodzinowa u kolezanki 😭

Furiously and Deadly❤️Oj moja Droga dojrzalam:) Uraz mam po pewnej sytacji,ale nie bede Ci jej opowiadac,bo zarazem poraz kolejny sama se ja opowiem,a tego niecche.Jestem ciut starsza od Ciebie Kochaniutka i w Twoim wieku juz ciut mialam za soba i wogle inne podejcie do zycia niz Ty teraz:) Pozdrawiam! 🌼A gdzie moja liquid???:D Teskno tu bez Ciebie!:)

Gość taka...
faceta moze nie. Faceci są wszędzie. Ja mam czterech adoratorów. Ale znalezienie miłosci owszem. Chciałabym choć raz w życiu, ale tak naprawdę.

Jestem dziewczyny!!!! Redziu, dobrze zrobilas odnosnie sexu, nic na sile, sama musisz czuc ze tego chcesz, inaczej nie bedziesz w pelni czerpala z tego satysfakcji:) No wlasnie, jak ponizej ktos napisal fajnie by bylo znalezc milosc, ale u mnie jakos szans na nia nie widac, chyba ktos sie mna interesuje, ale nic z tego nie bedzie, zreszta ja nawet nie chce, poza tym nie jestem pewna jego intencji wobec mnie, cos tam jest, ale nie wiadomo co, a on nie ma odwagi i mozliwosci zeby sie do mnie zblizyc, wiec raczej juz tak pozostanie!!!! furious - wiec jednak ten facet sie Toba interesuje, super, moze cos z tego bedzie!!!!

liquid_silk🌼Wiesz nawet nie jestem gotowa na to z nim,anwet nie chce.Wciaz pamietam z kim bylo zawsze bardzo dobrze,cudownie wrecz i niewyobrazam sobie byc teraz z innym na tym etapie :o Ja uwazam,ze to bardzo dobrze.Niech se nie mysli chlopaczyna,ze ja latwa,na pstryk.Gdybym tylko mogla cofnac czas z tym rozumem jaki mam teraz,ech... Furiously and Deadly❤️I jak tam szkolny boy?hihi:D A nie pomyslalas dlaczego jak sama mowisz nikt Cie niechce? 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

👄Tak apropo to moja obecna topka chyba powinna byc przeze mnie bardzo intensywnie przemyslana :o

A witam Kwiatuszki moje!Nikogo tu nie ma jak widze,ale coz.Ja jestem:D Wczoraj ciut zabalowalismy z D.i dzis ciekzo wstac.Wogle to sie nie wyspalam.D.wydawal smieszne dzwieki przez sen i wciaz mnie przytulal i glaskal po glowie,hehe!Nie dalam rady spac i wciaz sie krecilam.Teraz ide sobie do rodzinki albo spac :p

ano dawno mnie tu nie bylo :classic_cool: u mnie po staremu,nudy lenistwo et cetera..... co do mej szkolnej milostki.. ide do kibla z kolezanką..tak jej zartuje na jakis temat, ,ze jezeli mowię nie,to wcale nie oznacza tak,przy czym glupawo sie smieję...wtem ta odpowiedziala,no,no tak to z kobietami jest,ze jesli mowią nie to mowią ,ze chcą,..odwracam sie w bok,a ten akurat stoi i spojrzal sie z dziwnym wyrazem twarzy..... oj cos sobie pomyslal;P (w sumie mam gdzies to co) albo tak sie zerknal bo uslyszal odzwiek wady wymowy znajomej mu osoby:>