Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quintus minimus

piękne dziewczyny nie są takie doskonałe

Polecane posty

Gość quintus minimus

na przykład mają nieciekawe głosy zazwyczaj. Myślą, że jak mają ładny pyszczek to się już nie muszą wycilać. Kobieta mniej ładna szuka w pięknym brzmieniu głosu dodatkowego atutu. Potrafi uwieść głosem ... A waszym zdaniem w czym są lepsze te nieco mniej ładne ?

Gość i ja też chce
w robieniu loda

Gość samoocenaniedokonca
Ja jestem osoba w ocenie innych bardzo atrakcyjna ale nie taka plastikowa tylko zwyczajna a co za tym idzie normalna. Dwie ostatnie prace dostalam przez glos....asystentura wiec kontakt z klientami itp. Nigdy nie uwazalam sie za acha i ocha ale czesto slysze komplementy i raczej nawet czesciej te dotyczace sfery psychicznej (inteligiencja czy mentale ) niz wizualnej. Stad nie rozumiem takiej Twoje oceny....tak samo jak ocen innych ze piekne sa zazwyczaj malo inteligientne...lub tez wykorzystuja swoja pozycje. G...prawda. Ja dzis pierwszy raz nazwalam siebie kims ladnym publicznie, tu na forum a na codzien zyje cieszac sie ze mnie ludzie doceniaja jako osobe i bardziej mile mi sa pochlebstwa ze jestem madra niz ladna.

Gość labiles
piękne : a) mają liche piersi, zazwyczaj ogryzki b) nie potrafią się zalotnie zachowywać c) nie potrafią z wdziękiem się oddawać d) są egoistyczne i egocentryczne e) są do d... po prostu

Gość uwalak
piękisie to tanie dziwki są najczęściej - prawdziwa cnota nie musi odziewać się w urodę by triumfować !

Gość tartaczny
ja ładne obchodzę z daleka bo to zołzy ostatnie i nieużyte

Gość laptopiara
spójrzcie na taką piosenkarkę G. - jaka ona porąbana jest. Współczuję małżonkowi.

Gość kafel
piękna kobieta = nieszczęście + cierpienie

Gość quintus minimus
nie ma praktycznie damskich wpisów - nie dziwię się specjalnie bo one wszystkie uważają sie za piekne. Kobieta próżną jest ...

malo damskich wpisow, bo pojecie piekna jest niescisle. czy piekna jest dla ciebie tleniosna blondynka w obcislych bialych dzinsach i rozwej koszulce przed pepek i z oczami obbrysowanymi czarna kredka czy dziewczyna, ktora ma krotkie wlosy, jest bardzo szczupla, blada, ale ma w sobie to cos? Trudno oddzielic czysto fizyczne piekno (regularne rysy, gladka skora, proporcjonalna budowa ciala, lsniace wlosy, biale zeby) od uroku osobistego, wdzieku, ktory przejawia sie wlasnie z tembrze glosu, mimice, sposobie chodzenia, usmiechy, gestykulacji, spojrzeniach itd. Powiedz, co dla ciebie znacza \"piekne dziewczyny\", a co \"mniej ladne\" ja powiem ci, ktore sa w czym lepsze :P

Gość kobiety to potwory
z worami

Gość sokayya
te ż uważm, że dziewczyna o przeciętnej urodzie ale szczupła, mająca ładny biust i zgrabe nogi bije te wszystkie pięknobuzie anielice na głowę !

Gość mysiapysia1987
wszystkie kobiety sa piekne tylko nie kazda potrafi o siebie zadbac :)

Gość a istnieje w ogóle ktos
doskonały ???????????????

Gość mysiapysia1987
jak juz to w bajce

Gość rupercik
piękna to bestia !!!

Gość był taki film
"Piękna a bestia" ... ludzie sztuki znają kobiety jak zły szeląg. Zame wskakują im aby tylko dostać rolę, a im piękniejsza tym chętniej wskakuje - np. Marylin Monroe - bo wie, że ma mniejsze szanse.

Gość jelitko
takie ładne to nie chcą mieć dzieci by się nie zdefasonować a co to za kobieta, która nie urodzi dwójki przynajmniej

Gość SZ M O T
pikne lale zdradliwe są strasznie

Gość rupercik
im taka ładniejsza tym głupsza i bardziej wielbiąca siebie, a jak miską zostanie to już koniec. pamiętam, że gangserów i morderców wychodziły z tej głupoty i samouwielbiena ... oraz z miłości do kasy i orgazmów

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem ładna ale mam fatalny głos:) także przyznaje racje :) jakos musze z tym zyć. och...:) ale pwoiem tak, jesli mialabym wybierac nieciekawy wyglad kontra nieciekawy głos. to stawiam na głos;) czyli jest ok :)

Gość one sa do....
dupy bo mysla zupelnie inaczej niz normalne dziewczyny, kazdy facet dostrzega taka pieknosc i ona oplywa w piorka, to widzi kazdy facet i ona mysli, ze jest super, pozatym zeby taka kogos pokochala to musi ja zniewolic, pokazac jej, ze mala z niej dziewczynka a nie piekna lala dla ktorej facet zrobi wszystko dla jej wygladu. ja takie mijam z daleka one i tak mnie nie docenia, podstawowy blad jaki faceci popelniaja to to ze okazuja takiej pieknisi na kazdym kroku jaka jest piekna a ona po prostu ma tego dosyc, do takiej to trzeba od innej strony podejsc, zlac jej wyglad i znalezc to cos co siedzi gleboko pod plaszcyzkiem jej pieknosci. niestety przewaznie takim laska trafiaja sie trodlogyci i to przewaznie z brzuszkiem i kasa, one sie zaochuje a prawdizwych menach takich co to daja kobiecie znac gdzie jej miejsce, przy jego boku a niech tylko way sie ktos inny podejsc to w ryj albo jego albo ja a co gorsza potrafia zabic nawet

Gość armallia
doskonałóś rzuca się na mózg niektórym dziewczynom ale niektórym nie.

Gość gapkol
nie lubię głupich ślicznotek