Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie i już

kocham żołnierzy

Polecane posty

Gość __Kitty S
zreszta podejrzewam ze koszarowki to raczej domena tych z zasadniczej sluzby wojskowej. I chyba tak jest- zawodowi zolnierze to raczej nie sa juz takie psy na kazda babe

Gość Senesse
radze autorce topiku uwazac jak zachowuje sie w obecnosci zolnierzy, bo moze pozniej juz do konca obcowania z nimi miec pewna etykietke, i porzadnego zolnierza to juz sobie nie znajdzie pozdrowienia

Gość djfh
Każdy zawód ma swooją chorobę zawodową. W przypadku trepów to CHAMSTWO. Nie ma chyba gorszej opcji na głowę rodziny niż trep. Z góry kondolencje. A tak pozatym zawsze mają dwie lewe ręce. Tam ida tylko nieudacznicy którzy w normalnym świcie by sobie rady nie dali. Ale jeśli komuś to nie przeszkadza - to proszę bardzo.

Gość nie rozumien
nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi!!!

Gość koszarowa Basia
Ja też kocham żołnierzy.Uwielbiam łikendy w jednostce.Ukryta w spiżarni żołnierskiej stołówki mogę się oddawać....uciechom.A w poniedziałek do szkoły huraaaaaaaa!!!!!!!!!

Gość trep to zwykły śmieć

Gość wszyscy są tacy sami
mówią ze kochają a zdradzają na prawo i lewo

Gość święta racja
chociaż znam kilku trpów którzy są wierni ;)

Gość kojak
79 raz czytam ten topic trepy to chamy - to ich choroba zawodowa.

Gość kojak
małe sprostowanie - pojawia sie na kafeteri juz 79 raz nie to ze go z zaciekawieniem czytam 79 raz lub zrozumieć nie mogę

Gość Aneczka z zołnierzem
tak, tak. autorka topiku ma racje. żołnierski mundur przyciąga uwagę. coś o tym wiem bo mój ślubny też jest :trepem" hehe. I zyje się nam cudownie. Chociaż jak każdy zwiazek nasz przezywa też i lepsze i ogrsze dni

Mój też jest wierny :) Lubię i już oczywiście, że faceci w mundurach przyciągają i pociągają, bo to dodaje im animuszu - poza tym mundur jak by nie patrzeć jest symbolem władzy, męstwa i odwagi a więc tych cech, których u naszych Panów pożądamy. Uważaj tylko, aby się w tym wszystkim nie pogubić, bo samo podobanie jest ok, ale już latanie za nimi to zdecydowanie za dużo :) chyba, że ty jakaś nimfomanka ;p ale co ja mówię tu same takie siedzą :D Pozdrawiam wszystkich niezdradzających chamskich i nie chamskich trepów, chłopców z zasadniczej i tych, co zdradzają też a co mi tam :D

a i jeszcze do djfh \"Każdy zawód ma swooją chorobę zawodową. W przypadku trepów to CHAMSTWO. Nie ma chyba gorszej opcji na głowę rodziny niż trep. Z góry kondolencje. A tak pozatym zawsze mają dwie lewe ręce. Tam ida tylko nieudacznicy którzy w normalnym świcie by sobie rady nie dali. Ale jeśli komuś to nie przeszkadza - to proszę bardzo.\" Tak samo jak lekarze, policjanci, kierowcy, pielęgniarki, górnicy, politycy, dziwki, frajerzy, złodzieje i użytkownicy tego forum... czyli większa część społeczeństwa jeżeli nie cała. Być może przyciągasz takie osoby, nie wiem ale skoro tylko z takimi masz do czynienia to ja również składam kondolencje ;) może warto by się nad takim stanem rzeczy zastanowić. ;p

Gość dziewczyna zawodowegp
kurcze nie rozumie was dziewczyny,tak naprawde to nie jest takie proste bycie z żolnierzem zawodowym moim zdaniem,moj chlopak (przyszly maz) na misje na rok teraz wyjezdza i nie wiem co zrobic:(:(bardzo go kocham jestesmy ze soba 5 lat a jemu odbilo wojsko,w domu jest bardzo kochany tam musi byc twardy i jak pomysle ze takie szmat.......y leca n amojego chlopaka to az mi serce peka:(:(

Gość lawers
zapraszam na mojego e-maila umówimy sie na cybersex przez skypa z kam jestem żołnierzem zawodowym

Gość o świetnieeeeeeee
wiem że to nei na temat ale powiedz czy: prognozowanie i symulacje rachunkwość zarządcza i rachunek kosztów dla całkowitego lajka z matmy co od 3 lat ze ścisłymi nie miał nic wsólnego to będzie bardzo trudne?

Gość ja natomiast mam
fioła na punkcie policjantów:Dnie potrafie tworzyć związkow z nikim innym na nikgo innego nie patrze..tylko policjnci..

Gość AniaAnia222
żołnierze są spoko ale tylko ci zawodowi. Nie pojmuję co może byc pociągające w zwykłym szweju, który nosi mundur z przymusu... To ma być symbol męstwa i bohaterstwa? Mój przyszły mąż jest zawodowym żołnierzem i taki facet w mundurze mi imponuje... I wcale nie jest chamem, a "wojskowe" poczucie humoru to wspaniała sprawa :D

Gość generał_Krzysio
Większość koszarówek po wspaniałej karierze zarażanie dzielnych szeregowych kiłą, kłykcinami,rzeżączką lub grubszym syfilisem typu hiv/aids kończy jako nikotynistki/alkoholiczki/narkomanki i szybko zachodzą w ciąże nie dając wystarczającego wsparcia dla potomstwa, opieki, ani wychowania. Kodeks jest niczym, bo samotne żonki mundurowych i tak się puszczają, a mężusie ich kopulują za krajem najczęściej na potęgę (rozkładają nogi i wypinają się jak to jest od dawien dawna)! Czyli dużo się w świecie ssaków ludzkich nie zmienia! Za mundurem to panny sznurem! Zresztą wszyscy nasi dzielni wojacy to tzw. samce ALFA! Nie boja się niczego i będą nas bronić chociaż byśmy sami się bronili (tylko broń niezalegalizoana tak samo jak amfa - ale do dragu dostęp większy niż do klamki, no chyba, że korkowca na tokarce przerobisz). Koszarówki to kobiety o mocnej osobowości - one wiedzą gdzie najlepszych genów szukać (na drugim miejscu jest oddawana studencka sperma z banku). Tam to już najlepsi i inteligentniejsi kapucyna trzepią do menzurki/słojika/pojemnika. Sprawa alimentów też została rozwiązana i instynktu ojcowskiego! Koszarówki to nasz skarb narodowy! Piękne, mądre, bystre i roztropne!

Gość Paulinka:)
Hej. Też kocham pewnego żołnierza zawodowego i to bardzo. Nie wyobrażam sobie bez niego życia . Choć przyznam wcześniej nie zwracaliśmy na siebie uwagi. A jednak w te wakacje poprostu zakochaliśmy się w sobie. I przyznam jest on super, ponieważ jest ze mną szczery. Przyznał mi się że przedemną w wojsku miał kilka dziewczyn tzw. na jedną noc. Po prostu było miło ale się skończyło.

Gość Zakochana w zawodowym
To super , że on jest z tobą szczery. Najwyrażniej cię kocha. A ty jego. Mało jest takich żołnierzy co są tak szczerzy jak twój. Trafił ci się prawdziwy skarb. Widać zależy mu na tobie. życzę powodzenia.

Gość balowka
tez bylam zakochana w zawodowym. Niby caly rok czuly, troskliwy, kochajacy (duzo o tym adal). Slub, dzieci, domek itp itd. Czasem cos mnei tylko niepokoilo w jego zachowaniach, ale przymykalam na to oczy. Po koniec naszego zwiazku klocilismy sie na potege. On wszczynal awantury, potem zwala wine na mnie, a potem czulymi slowkami przepraszal, prosil o szanse na wspola przyszlosc, robil ze mnie zla kobiete, choc kochalam go szczerze. Po ostatecznym zerwaniu poznal mloa dupe, w ktorej zakchal sie na maska, a to, co mielismy, zeszmacil, zmieszal z blotem. Po rozstaniu pokazal swoja prawdziwa twarz. To bylo bardzo przykre doswiadczenie. Nie wiedzialam, lub nie chcialamwidziec, jego drugiej, ukrytj osobowosci.

Gość gość
widac ze jestes zwykłą, tępą kurw.. autorko

Gość stęskniona ja
A ja kocham żołnierzy lotników i tych z myśliwców i tych z helikopterów, szturmowych, transportowych a najbardziej tego z casy ;)🖐️ Tyle startów co lądować 🖐️ Do zobaczenia kochanie 👄