Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaa

CZY MOŻLIWE JEST ŻEBY OBJAWY BYŁY TAK SZYBKO?

Polecane posty

Gość pytajacaaaa

Nie uważam ze jestem w ciązy nie planuje dziecka ale gdybym zaszła w ciąze nie załamałabym sie z tego powodu.(chodzi mi o to ze nie boje sie tego panicznie ze zajde w ciąże). Od 5 dni jest mi tak nie dobrze ze nie wiem co ze sobą zrobić temperature mam normalną to raczej nie zatrucie pokarmowe bo trwa to za długo nie ma stanu zapalnego wiec nie grypa. Juz pierwszego dnia po stosunku strasznie zaczął mnie drażnic jajnik tzn czułam to ze go mam (nigdy wczesniej mi się to nie zdazyło) poza tym stosunki zaczeły mi sprawiac lekki ból taki jak zaraz po okresie kiedy ma sie takie dzinwe odczucie wytarcia. Wydaje mi sie ze nie jest mozliwe zeby miec takie objawy 5 dni po stosunku (wyliczyłam ze był to okres płodny) ale ja juz nie daje rady z tmyi mdłosciami juz nie wiem co robic chodze poprostu po scianach i ten bol a jajniku jest przerazajacy

nie, to na pewno nie są objawy ciąży... nie po 5 dniach! ja bym sie na Twoim miejscu wybrała do lekarza, bo te mdłości to nic dobrego... może coś z żołądkiem. ale bank to nie ciąża.

dla potwiedzenia slow poprzeniczki wykonalabym dodatkowo test. Ale idz do lekarza!!!