Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiTam22

Dlaczego dziewczynom czesto smierdza stopy ?

Polecane posty

Gość TakiTam22

a pozniej chca aby je piescic... ja uwielbiam to robic ale jak sa czyste, a zawsze zapach pozostawia wiele do zyczenia... czyzby zaniedbanie ??

Gość oposka
to kwestie hormonalne ... a męskie zapachy też pozostawiają wiele do zyczenia ;]

Gość o kuźwa ale masz problem
:o Każdemu capia szkity. Gdzie ty przydybujesz te dziewczyny? Na dyskotece?:O Chyba normalnie można się umyć przed seksem, nie?:o

Gość parówka cielęca
Kiedyś był tu taki swietny topic o tym, o chlopaku ktory ubolewal nad smierdzistopami swojej niuni ma ktos moze link do niego?

Gość facetom nie smierdza
hehe..;co hormony maja do spoconych stopek w rajstopach czy sztucznych skarpetkach zamnietych caly dzien w obuwiu z guma czy twozywem sztucznym?

Często przyczyną takiego stanu są rajstopy (noszone przez kobietki) bo przeważnie wykonane są z tworzywa sztucznego.

Gość JAGNA iBORYNA
nalezy je wylizac- beda boskie

Gość FPS
Bo stopy smierdza w butach sportowych typu Adidas i Nike. W prawdziwych butach z dobrej skory (Paraboot, Church, J.M. Weston), nawet bez skarpet lub skarpety z bawelny ZA CHINY nie beda capic pod warunkiem mycia przynajmniej raz na dwa dni :)

Gość pierdolo
odpowiadam BO SA LUDZMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość df
Ty w ogóle jakiś jebnięty jesteś :o ostatnio ubolewałeś nad niegoleniem nóg... a dlaczego faceci nie dbają o higienę? a czemu facetom walą nogi? a czemu faceci nie golą owłosienia intymnego (skoro u kobiet to już obowiązek)? a czemu faceci są łatwi?

Gość gość
A wez i ubierz bawelniane skarpety do eleganckich butow???:o Nogi wala bo sie poca w tych elastanach pierdzielonych. Zaloz se chlopie taka podkolanowke to zobaczysz:o

Gość a co wy k... jedne
Marzy wam się lizanie śmierdzących gir?Panowie fudujemy im trochę bryndzy spod napleta?

Gość pan co wali konia
chlopakom smierdza nogi bo imsie tak podoba a mi jebia bo choze w jednych skarpetkach nawet 1 miesiac i pozniej wale do tego konia i pokazuje dziewczynom zeby wahaly

Gość Ciekawsky,,
wez zajmij sie cipka a nie nogami, jak niewiesz jak sie brac za panienke to spytaj swojego taty

Gość gość
Śmierdzą mi stopy chodze codziennie w rajstopkach i kozaczkach mojemu chłopakowi to nie przeszkadza

W życiu nie spotkałem się z takim przypadkiem. Napotykałem się na bardziej, lub mniej niespodziewane okazje, ale grzybica robi swoje i zamiast budować związek , może doprowadzać do tak niemiłych sytuacji w stylu wypominania a nie pomocy .

Gość gość
ci\pka tez smierdzi a jakos lubicie ja lizać :P