Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki powiększające biust

mało biuściasta

Polecane posty

Gość tabletki powiększające biust

Czy którejś z Was pomogły tabletki na wzrost biustu??? Zastanawiam się nad kupnem któregoś z tych specyfików na Allegro, ale pewnie to wyrzucanie kasy w błoto... Napiszcie o swoich doświadczeniach z tego typu preparatami.

Gość pierdololo
ale przestancie w ogole ciagle tylko jak zmnieszyc piersi jak powiekszc nie mozecie poprostu ich zaakceptowac ? co z tego ze masz male cycki no? jak facet ma cie pokochac to ci epokocha nawet ebz nich a jak masz za duze to juz gorzej bo do tego dochodza kwestie zdrowotne ale z duzych piersi ZAWSZE mozna zrobic atrybut

Kobiata wychodzi z wanny,staje przed lustrem i przygląda sie swojemu ciału...wchodzi mąż:Co robisz? A wiesz,tak patrze,że mam strasznie małe piersi...marudzi żona... co by tu zrobić,zeby urosły... Mąż: wiesz co,dam Ci rade, codziennie rano i wieczorem bierz kawałek papieru toaletowego i pocieraj miedzy piersiami!! Zona w entuzjazmie chwyta papier i już ma zacząć pocieranie,ale jeszcze dla pewności pyta mężą: ale y pewien jestś,że to podziała i urosną mi piersi? Mąż:Na Twój tyłek podziałało!!!

Gość z duzymi
czasami tabletki hormonalne troche powiekszaja ale ZADNE inne nie dzialaja (kremy tez nie)

Gość Ślepa kura
Nie martw się piersiami. Moja dziewczyna jest śliczna i każdy jej to mówi mimo iż nie ma dużych piersi. Jednak też chciałaby mieć większe. Nie wiem skąd to się bierze, skoro i tak każdy za nią gały wytrzeszcza. Poza tym raz zrobiła numer i zebrała piersi do środka, aby były bardziej widoczne. Koledzy, którzy z nią rozmawiali nie zwracali na nią uwagi ogólnie tylko wpatrywali się w jej piersi. Nie wiem czy to plus czy minus.