Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ile kosztuje

Polecane posty

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

prywatna wizyta u gina ... chce isc tylko zeby przepisal mi tabletki .. a nie mam jeszcze 18 lat wiec tez sie zastanawiam czy przyjmie mnie bez rodziców??? i czy wezmie wiecej niz 50 zł???

standard to 50zl. Powinien przyjac cie bez rodzicow! ile masz dokladnie lat??? bo jak 14 to sie bedzie zastanawial

Gość kaszka..
moj bierze 60zl.. ale mam full serwis..z USG jajnikow wlacznie:):):):)

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeeee
mam dokladnie 16 lat i 5 miesięcy ... jeszcze nei współżyłam ale z moim chlopakeim jestesmy ze sobą juz ponad 1,5 roku on jest starszy ode mnie ... bardziej doswiadczony .... rozmawialismy oboje o sexie jakies 2 miesiące temu... narazie jeszcze neichcemy zaczynac współżycia tak szybko wolimy sie dokladnei przygotowac ... ale ja wiem ze ten dzien kiedys nadejdzie dlatego wole sie zabezpieczyc juz wczesniej i tak myslalam o tabletkach ....

ja tam nie namawiam na tablety, ale to prywatne zgledy... szanuje twoje zdanie. Ja za 50 zl tez mam USG. Powinien cie raczej przyjac, tylko zastanow sie, czy nie lepiej jest pojsc do gina z NFZ, bo jak ci przyjdzie co 2-3 miesiace isc do niego po recepte, to cie bedize troche duzo kosztowala ta przyjemnosc... no chyba, ze nie myslisz o kasie, to spoko.

musisz byc swiadoma plusow i minusow brania tabsow. Poczytaj sobie na necie jeszcze za nim zaczniesz brac. Bedziesz spokojniejsza i bedziesz wiedziala na czym stoisz :)

Gość kalinkaaa
50-80 zł

Gość kaszka..
eee tam....jak poprosisz lekarza to wypisze Ci na 6miesiecy..na dodatek ja go prosilam dokladnie o 6 recept bo nie stac mnie bylo na wykupienie wszystkiego od razu:):):)

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeee
a co proponujecie zamiast tabsów??? a macie jakies stronki gdzie pisze o + i - tabletek ... ? jesli tak to bardzo prosze o podanie

Gość ileeeeeeeeeeeee
ale dlaczego nie polecacie tabsów???? ja jednak wolalabym nie uzywaz prezerwatyw a inne zabezpieczenia ... co jeszcze polecacie ??

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeee
nik wiecej sie nie wypowie ... nie pomoże???

Gość jakas sciema
jak na 6 miesiecy osobno ci wypisała preciez recepta jest wazna miesiąc..... zreszta w tak młodym wieku nei polecam tabsów

Gość ileeeeeeeee
a czy ginekolog z NFZ przyjmie mnie mimo ze nei mam 18 lat ? a co zamiast tabletek mozna brać? czy sex z prezerwatywo bedzie równie przyjemny jak bez?? i ostatnie pytanie jesli pojde do prywatnego gina to bede co ok 2 miesiące musiała chodzic do gina po recepte .. i za kazda wizytę tylko po tabletki bede musiala placic ok50 zł ?

Gość ileeeeeeee
???

Gość Diana24
Lekarz powinien ci przpisać tabletki bez problemu, musisz być świadoma, że jak pójdziesz to będzie cię badał, przeprowadzi wywiad z toba i dopiero przepisze tabletki. Wszystkiego dowiesz się na miejscu więc się nie martw! Wizyta kosztuje ok 50zl, ale jeżeli są jakieś dodtkowe badania np-usg-to wtedy drozej. Zastanów się czy twój wiek, to jest odpowiedni czas na wspołzycie?!Tabletki są odpowiednie, dla osób które są dojrzałe pod każdym względem, a poza tym musisz zdać sobie sprawę z ich skutków!Powodzenia

moim zdaniem lekarz z NFZ tez powinien cie przyjac - tak jak pisalam wczesniej, byloby taniej.

Gość ileeeeeeee
a od ilu lat mozna samemu isc do gina?? jakie są skutki przyjmowania tabsów??? wiem ze dla niektórych mój wiek wydaje si ejeszcze za mały aby zacząć współżycie ..a le dlatego ze jestem dojrzała emocjonalnie i odpowiedzialna, myślę o wszystkim ... o zabezpieczeniu itd. nie mówie ze zaczniemy współżyć juz teraz ... moze to będzie dopiero za pół roku kiedy będę mieć juz 17 lat ... ale może to nastąpic troszkę wczesniej dlatego wolę byc zabezpieczona ... bo czasami prezerwatywy są nie skuteczne... a nie chcę zajść narazię w niechcianą ciążę... jestem z moim chlopakiem juz dość długo i dlatego chce z nim to zrobić

ja dostałam recepte na pigułki ale jakoś nie jestem do końca przekonana czy je kupić

Gość ileeeeeeee
ale powiedzcie jakie sa skutki przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych?

Gość a ja bym
już nigdy nie brałam tabletek anty, gdybym mogła cofnąć czas, brałam 5 lat a teraz nie mogę zajsć w ciąże bo organizm się uspił i nie mam owulacji. nie radzę dziewczyny

trzy razy sie zastanow nad braniem tabletek. najwczesniej powinno sie brac po 7miu latach od pierwszej miesiaczki. moj ginekolog nie przypisuje dziewczynom przed ukonczeniem 21 lat. dlatego, ze dopiero wtedy ma sie w pelni rozwiniety uklad hormonalny. wczesniej hormony moga ci sporo krzywdy zrobic. lepiej zainwestuj w gumki.

Gość ileeeeeeeee
no dobrze skoro tabletek nie radzicie to co jeszcze oprócz tabletek moge przymjowac ... a co sądzicie o tych plastrach ... jakie są skutki ich nalepiania ??? no tak ale jesli gumka zawiedzie ...

Gość Dominika212121
witam :) ja mając lat 18 , brakowało mi 3 miesiecy do 18 lat i mnie lekarka nie przyjela :( powiedzial,ze tylko z rodzicami noi niewazne czy chodzi o anty czy cos innego, bez rodzicow w tym wieku bnie ma mowy .. to jakas paranoja byla z tą babą , poszlam do mojej poradni noi tam mnie doktor przyjął bez problemu , wczesniej zrobil badania a pozniej wypisal tabsy dlatego to roznie z lekarzami :) poza tym zachecam do mezczyzn, z doswiadczenia wiem,ze kobiety sa gorsze i mniej wyroumiale, choc oczywiscie nie wszystkie... apropo Twojej antykoncepcji, globulka + prezerwatywa noi nie konczenie w Tobie jest tez batrdzo dobrym sposobem przed wpadka sama sie stosowalam do tego przez dluzszy okres czasu zanim zaczelambrac tabsy ... zycze powodzenia

Gość Dominika212121
noi co do plastrow rowniez sa na recepte i musisz isc do gina aby Ci przepisal

Dziewczyno...., to nie ma roznicy, czy sobie lykniesz tabletke, czy sobie nakleisz plastra na posladku, czy na udzie - TO WSZYSTKO HORMONY!!! Plastry tez hormony, tylko ze wchlaniaja sie przez skore!

a weszlas na te dwie strony, ktore ci polecilam do przeczytania??? jesli nie to nie zawracaj forumowiczkom glowy, jesli ci sie nie chce samej poszperac w necie, a sa naprawde fajne stronki. Jesli sama sie nie wezmiesz za szukanie, to myslisz, ze ktos specjalnie dla ciebie referat ci na forum wyglosi... Teraz juz koniec tego moralizatorskiego tonu: Uważam - bede to podkreslac do upadlego - ze na twoim miejscu sklanialabym sie do gumek! Jestes zbyt mloda na tableki. Jesli nie uzywalas prezerwatyw, to skad mozesz wiedziec, ze pekaja (?) ja uzywam juz ponad 3 lata i nic. Wszyskto na swoim miejscu, ale tylko i wylacznie DUREXY!!! z kiosku ruchu nie probowalam i nie bede probowac :P