Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuziaaa

POGAWĘDKI

Polecane posty

ja słucham wszystkiego co sie da :P a Ciebie Dyziu nie powinno cie interesować o czym rozmawiamy :PP

mamo 😭 wiemm ze mamy widzów ale jak juz na cos patrzycie to chociaz cicho bądzcie :P to jest pierwsza randka trzeba sie zachowywac :P

Dydziu zle podchodzisz do sprawy powinienes napisac: Slucham... Tylko Ciebie Zuziuuu ... kazde Twoje slowo... to jak najpiekniejsza piesn...

Dyziu panny tera na to nie leca... one lubia gburow i chamow takich ktorzy je przeleca i zostawia ;) zeby pozniej mogly marudzi jaki ten swiat niesprawiedliwy :P

Dydziu Panna sie zajmij !:P ona juz sie czuje zaniedbywana :P albo chodz z nami na piwo :)

no widzisz - nie da sie gadac :( mozemy motłoch nawyzej olac :D:D p.s. zaraz mnie zlinczuja :o

hehe jestem cały czas :P nie masz sie co martwić a nimi sie nie przejmuj :D

juz myslalam ze cie przestraszyli :P pisz cos a ja zaraz wracam :) P.S. witamy na kafe :o:o:o

dobra :D fucking jesteś troszke inny :PP tak przez monitor :P hehe takie odzywki to w realu sobie testuj może po paru liściach ci sie znudzi :D:D

oki zuziaaa to o czym piszemy przy tyej widowni??? a to nie miało byc śmieszne ale może byś się w końcu czegoś nauczył :D

ehhhh :o skonczylismy na muzyce :) nie przejmuj sie za chwile spadam na gg wiec nikt nam nie bedzie przeszkadzał :)

Zuziaaa Dydziu a wy pelnoletni jestescie ? ze tak na randki chodzicie ? po ile wy lat macie ?