Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HannahHH

Ciaza czy nie ciaza????

Polecane posty

Mam bardzo powazny problem i zaczynam juz panikowac!!!!!!!!!!!!Bardzo prosze o pomoc!!!!o szybka pomoc!!!a mianowicie od czterech miesiecy bralam nowe tabletki antykoncepcyjne wczesniej bralam inne i przez te 4 miesiace brania tych tabletek najwyrazniej byly nie odpowiednie dla mnie mialm caly czas okres bez przerwy!!!przestalam je brac miesiac temu i okres sie tez skonczyl.Teraz miesiac pozniej okres dostalam regularnie na czas jednak jest jakby troche krotszy i mniej obfity niz normalnie!!!!a przez caly czas uprawialamz meze sex przerywany!!!!czy to mozliwe ze jestem w ciazy ????dlatego mam okres troche inny niz normalnie czy jest to zwiazane z tym ze ostatnio okres trwal 4 miesiace!!!!!!!!!!BLAGAM O POMOC!!!!!

Gość sdgfkuweyt
wtedy brałaś tabletki, teraz nie bierzesz. A jak masz obawy kup test nikt na forum cię nie uspokoi jak to ze na teście zobaczysz....

wydaje mi sie, ze to wszystko spowodowaly tabletki. nie chce cie straszyc, ale pewnie jeszcze jakis czas bedziesz wracala do siebie. Zrob tes, bedziesz miala 100% pewnosci i zglos sie do ginekologa. Miesieczny okres to nie przelewki.

kotus jak mozna pocieszyc wiesz ze to nie zalezy od tego co powiemy..sama walcze z tygodniowymi mdlosciami i licze ze to nie ciaza...zrob test ja czekam do oczekiwanego 1dnia miesiaczki;/