Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona dziewczynka

BioDerma Sensibio AR, kto stosowal?polecacie?

Polecane posty

zdecydowalam ze w koncu cos musze zrobic ze swoja twarza, mam juz dosc swoich naczynek, zaczerwienionej skory i nosa wygladajacego jak u jakiegos pijaczyny.wczoraj przejzalam na damskiej torebce i wizazu kremu do cery naczynkowej i wybor padl wlasnie na ten krem ( sugerowalam sie skutecznoscia ale i cena, interesowaly mnie kremy do 50 zl ale zas wogole nie interesuja mnie kosmetyki typu dax cosmetics, eris , ziaja itp- wg mnie nic mi nie pomagaja)

Gość stosuję sensibio ar
od roku (jedno opakowanie). Mam trzy pęknięte naczynka (jedno dosyć widoczne, dwa po naciągnięciu skóry na twarzy) i smaruję je kremem dwa razy dziennie. Naczynka jak były tak są, ale jakby bledsze, nie powstały nowe. Powinnaś łykać rutinoskorbin, wystrzegać się solarium, sauny, gorących kąpieli. I koniecznie stosować kremy ochronne z wysokimi fotostabilnymi filtrami.

dzieki za oddzew dziewczyny:) zakup zostal dokonany . tak sie zastanawiam czy mozna go uzywac rowniez na dzien? wogole jaki kremik polecacie na nadchodzace mrozy? ( niestety tutaj juz musze cos troche tanszego wybrac, nie zarabiam jeszcze i troche teraz zaszalalam z sensibio;) ale mysle ze warto), ponoc dobry jest krem bambino . dzisiaj tez kupilam sobie rutinoscorbin, a w solarium bylam chyba tylko z 5 razy w zyciu . wogole od kad pamietam zawsze mialam rumiana cere ale z czasem wlasnie zaczely pojawiac sie naczynka, kiedys stosowalam ktorys z kremow pharmaeris w sumie na naczynka cos pomogl tylko jakos zawsze po kremach z eris dostaje jakby jakiejs wysypku i mam taka chropowata twarz. moze jeszcze ktos cos napisze?:)

Gość stosuję sensibio ar
ja stosuję go również na dzień. Na krem stosuję jeszcze krem skin mood (ale on drogi jest :/) - kup jakiś kremik który ma w składzie witaminę C. I dopiero na krem nakładam podkład, pudruję twarz i siooo do roboty :D

Gość evelkas
Witam, gorąco zachęcam do zadawania pytań dotyczących skóry, jej problemów i dermokosmetyków na www.facebook.com/biodermapl - odpowiedzi udzielają specjaliściy z zakresu dermatologii, a także osoby stosujące dermokosmetyki

Gość też używam serii AR
Ja używam Sensibio AR krem aktywny i oczywiście płyn micelarny H2O AR http://lekosfera.pl/exp/kosmetyki-bi.htm . A teraz mam ochotę spróbować BB Krem z tej serii.

Gość gość
Ja używałam i jest skuteczny. A dodatkowo dość wydajny. Najtaniej, za około 50 zł, jest w Melissie.