Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Wiecie co mi odpowiedzial, gdy zapytalam czy kocha ...???

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

Że wydaje mu sie, że tak :( Razem 8 miesięcy, ja dorosla i on (ja 23, on 30) Potem twierdzil ze po prostu zle sie wyrazil :( Okropne uczucie :( co myslec? :(

Gość cocakarola
nie przejmuj się faceci są INNI niż my palną coś i tyle poza tym nie lubią mówić o uczuciach nie to co my :(

Gość spinka klinka
stara,a glupia. jak faect mowi, ze "na pewno..." to klamie jak mowi, ze "chyba" to raczej na pewno mowi prawde. jasne, kuźwa????!!!

Gość to i tak duzo
my jestesmy razem juz ponad 10 miesiecy... i nie usłyszałam nawet ze "chyba kocha" :( nawet boję sie pytac.. strasznie mnie to meczy i gryzie.. i cholernie boli :(

nie wiem co myslec//Moj kiedys kiedy zapytalam go o to odpowioedzial\"Wiesz w sumie trudno powiedziec\" Do dzis nosze to w sercu.On ma 28 lat... :o Gorzej niz dzieciak

Gość wariata
Noo, mój zawsze mi odpowiadał "oczywiście, że Cię kocham Kochania, jak możesz mieć wątpliwości? Zawsze będę Cię kochał". Więc byłam spokojna i kochana... Dopóki nie stwierdził, że mnie nie kocha i nie odszedł do innej. Więc może i lepiej, że Ci tak odpowiedział, może szczerze przynajmniej...

a mi mowil, ze mnie kocha nad zycie, ze jestem miloscia jakiej szukal, ze nikt inny, ze do konca zycia, ze dzieki mnie sstal sie kilka lat mlodszy, ze... i spierdzielil do starszej od siebie. tak ze sie nie martw, bo oni zazwyczaj nie wiedza co mowia.

Gość Czarnidło
Mój mi powtarza, ze mnie kocha dziesiatki razy dziennie. W każdej sytuacji. A gdy sie kochamy szepcze mi to do ucha całując moje włosy, czoło, oczy, policzki, usta... Mowi "kocham cie" a ja mu wierzę :) Nie wyobrazam sobie bycia z facetem, któremu przez gardło nie przejda te piękne słowa w odniesieniu do mnie.