Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony czekaniem

spużniony okres 2 tygodnie

Polecane posty

Gość zmęczony czekaniem

kobietki odpowieccie facetowi mojej kobiecie spużnia sie okres ponad dwa tygodnie kochaliśmy sie bez zabespieczenia pużniej zakładałem gumkę w ciągu tego cyklu robiliśmy to kilka razy ostatnio 15 okres powinien byc około 18 i niema do dziś pierwszy test zrobiliśmy 26 po południu negatyw drugi 31 w południe tez negatyw cykle ma nie regularne od 28 do34 ostatnio 31 odpowieccie proszęczy może być wpadka

Gość wyślij laseczkę do lekarza
w

:) ja nie chce straszyc ale.... moze niejest w ciazy mi tez sie spózniał 2 tyg, 3tyg zrobiłam test i negatywa drugi tez trzeci zrobiłam jak okresu nie miałam juz 5tyg i wyszła lekka kreska poszłam do gina i jest mała IZA :) dziecko to nie taka tragedia :) ja zaszłam bardzo młodo swiat sie zawalił a tera jest mocno zbudowany i nikt tego nie rozwali :) oczywiscie zycze dalej negatywnych testów :D:D:D

Gość zmęczony czekaniem
dzięki za odpowiedz ale w naszym przypadku to tragiedja

Gość emanooo
kiedys moja kuzynka nie miala przez prawie 2 miesiace i nei byl a wciazy , u niej bylo to spowodowane zmiana klimatu ... wyjechala do wloch , wroocila i zbadal a sie i wszystko ok :)

Gość zmęczony czekaniem
dzięki za pocieszenie w środe do gin na wizyte

tyle dziwczyn ma problemy z miesiaczka, ktora sie opznia, dlatego nie zadreczajcie sie... moze to jakies zaburzenia a w ogole nie ciaza...